Βρεθήκαμε στο επίσημο λανσάρισμα της RODIAL στην Κύπρο από την RELIA Trading


H παγκόσμια μάρκα πολυτελούς περιποίησης δέρματος και ομορφιάς είναι επιτέλους εδώ.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 7 Νοεμβρίου, 2023, το λανσάρισμα του εκπληκτικού brand RODIAL στην Κύπρο από τη RELIA Trading, στο εστιατόριο Skinny Fox στη Λευκωσία.

Εκπρόσωποι των ΜΜΕ, συνεργάτες και εκλεκτοί καλεσμένοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπέροχο brunch και να γνωρίσουν από κοντά την ιδρυτή της RODIAL Μαρία Χατζηστεφανή, που ήρθε στην Κύπρο ειδικά για την περίσταση.

Η Μαρία Χατζηστεφανή απάντησε σε ερωτήσεις που της έθεσε ο Ιωάννης Χαραλάμπους, Director of Brands της Relia Trading, θέλοντας να παρουσιάσουν στους καλεσμένους την φιλοσοφία πίσω από το brand.

Το event διοργάνωσε η Cal Creative Communication. Για τις μετακινήσεις της Μαρίας Χατζηστεφανή, φρόντισε η BMW, του ομίλου Πιλακούτα, με την BMW i4 electric.

ABOUT RODIAL

Η πρώην συντάκτρια ομορφιάς, Μαρία Χατζηστεφανή, η οποία συμμετείχε ως επενδύτρια στο Dragons’ Den, εντόπισε ένα κενό στην αγορά για μια σειρά περιποίησης δέρματος που θα προσφέρει στοχευμένες θεραπείες με άμεσα αποτελέσματα και μακροχρόνια οφέλη.

Η Rodial ιδρύθηκε το 1999 στο Λονδίνο και αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη σε 35 χώρες και σε πάνω από 2.000 πολυτελή πολυκαταστήματα παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Selfridges, Harrods και Neiman Marcus. Τα Hero προϊόντα της μάρκας, όπως το Snake Serum, το Dragon’s Blood Sculpting Gel, το VIT C Brightening Pads και το Banana Lowlighter επιλέγονται από διασημότητες και influencers παγκοσμίως.

Η RODIAL ανήκει πια στο χαρτοφυλάκιο της RELIA Trading, ενός από τους μεγαλύτερους διανομείς προϊόντων εξειδικευμένης περιποίησης δέρματος, προηγμένων τεχνολογιών ευεξίας και εξοπλισμού γυμναστικής στην Κύπρο. Σήμερα, δραστηριοποιείται σε 8 χώρες, ενώ κατέχει κι άλλες πολλές αγαπημένες μάρκες στο portfolio της, όπως ELEMIS, AUGUSTINUS BADER, IS CLINICAL, CODAGE κ.α.

ΟΝΟΜΑΤΑ:

 1. Ιωάννης Χαραλάμπους, Μαρία Χατζηστεφανή.
 2. Αννίτα Ritter.
 3. Στιγμιότυπο από το event.
 4. Σάββας Σάββα, Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου, Χάρης Κυπριανού.
 5. Δήμος Νάταρ, Ανδρέας Γεωργίου.
 6. Νάταλυ Κωνσταντινίδου.
 7. Μιράντα Βιολάρη, Άντρεα Φωτίου.
 8. Μαρία Πιερή.
 9. Στιγμιότυπο από το event.
 10. Στιγμιότυπο από το event.
 11. Μαρία Ιωάννου, Μαρία Χατζηστεφανή, Μαρίτα Βασιλείου.
 12. Χριστιάνα Θεμιστοκλέους, Μαρία Χατζηστεφανή, Κλαίρη Σκουφίδου.
 13. Τερέζα Μάντη, Μαρία Χατζηστεφανή.
 14. Στιγμιότυπο από το event.
 15. Στιγμιότυπο από το event.
 16. Ελευθερία Μαυρόκωστα, Ειρήνη Χριστοδούλου.
 17. Γεωργία Νικολάου.
 18. Γεωργία Γεωργίου.
 19. Μαρία Κακουλλή.
 20. Άντρη Θεοδοσίου.
 21. Λία Λαπίθη.
 22. Ζωή Ιωαννίδου.
 23. Η Μαρία Χατζηστεφανή με τη νέα ΒΜW i4 electric.

Web: https://www.relia.com.cy/
Facebook:
https://www.facebook.com/ReliaTradingLtd/?ref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/reliatrading/