Βράβευση μαθητών και μαθητριών για τις διακρίσεις τους στα Μαθηματικά, τη Φυσική και την κοινωνική προσφορά


Μια συνεργασία της Τράπεζας Κύπρου με τηΜαθηματική Εταιρεία, την Ένωση Φυσικών και την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Λευκωσίας

Η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει και επιβραβεύει την Παιδεία και Εκπαίδευση και στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας βραβεύει μαθητές και μαθήτριες για τις επιδόσεις τους σε διάφορους τομείς.

Η συνεργασία της με την  Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία είναι διαχρονική. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος βραβεύτηκαν μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν, κατά τη σχολική χρονιά 2018-2019, σε  Διαγωνισμούς Μαθηματικών και στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Μαθηματικών.

Ακόμη, σε συνεργασία με την Ένωση Φυσικών Κύπρου, με την οποία διατηρεί επίσης μια διαχρονική σχέση,  βραβεύτηκαν μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν στις Ολυμπιάδες Φυσικής/Αστρονομίας και στους διαγωνισμούς «Η Φυσική Παρουσιάζει»,«Φυσική με μια ματιά» και στη συγγραφή άρθρου για τη Φυσική. Βραβεύτηκαν επίσης οι επιτυχόντες στις Εθνικές Ομάδες και όσοι και όσες διακρίθηκαν στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα κατά το 2018.

Σε μια τρίτη συνεργασία, αυτή τη φορά με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης Γενικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας, η Τράπεζα Κύπρου βράβευσε μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν στο Πρόγραμμα  «Δράση – Δημιουργικότητα – Κοινωνική Προσφορά». Το πρόγραμμα στοχεύει στον εθελοντισμό και την προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Σε χαιρετισμό της στις τελετές βράβευσης, η Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας Κύπρου Έλλη Ιωαννίδου αναφέρθηκε στη σημασία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την Τράπεζα, με κύρια έμφαση στους τομείς της Παιδείας και Εκπαίδευσης. Ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές που βραβεύθηκαν και σε όσους έλαβαν μέρος στους διαγωνισμούς κάθε επιτυχία, τονίζοντας πως «η κάθε προσπάθεια έχει τη δική της αξία και θα πρέπει να στηρίζεται από όλους».