Βράβευση Αθλητών και Σωματείων Στροβόλου 2019

Πραγματοποιήθηκε και φέτος από τον Δήμο Στροβόλου η θεσμοθετημένη εκδήλωση «Βράβευσης Αθλητών και Σωματείων Στροβόλου», την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου, η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας, Πρόεδροι αθλητικών ομοσπονδιών, εκπρόσωποι σωματείων Στροβόλου, αθλητές, γονείς, κ.α.

Ειδικά τιμητικά βραβεία απονεμήθηκαν στην Άντρη Χριστοφόρου, Μαριλένα Μακρή, Ανδρέα Καριόλου και Μάριο Γεωργίου.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Στροβόλου, κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, τόνισε τη σημασία που αποδίδει ο Δήμος στην προώθηση του Αθλητισμού στην περιοχή του και τις ευκαιρίες άθλησης που παρέχει στους Δημότες Στροβόλου, καθώς και στα Αθλητικά Έργα που προγραμματίζονται να γίνουν τον επόμενο χρόνο. Επιπλέον, ο Δήμαρχος τόνισε ότι η  εκδήλωση αυτή, θα συνεχίσει να οργανώνεται και στο μέλλον από τον Δήμο, καθώς είναι μια μοναδική ευκαιρία να αντλήσουμε παραδείγματα από το ήθος και τις επιδόσεις των πρωταθλητών μας, οι οποίοι με την  αθλητική τους δράση στηρίζουν και εξυψώνουν την κοινωνία μας.

Χαιρετισμούς απεύθυναν, επίσης,  η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ, κα Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, ο Πρόεδρος της Κ.Ο.Ε, κ. Ντίνος Μιχαηλίδης και η κα Κάλλη Χατζηϊωσήφ, εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε επίσης:

  • Προβολή βιντεοταινιών με στιγμιότυπα από τις επιτυχίες των 4 τιμώμενων προσώπων και απονομή επάθλων σε αυτούς.

Απονομή Επάθλων σε 148 αθλητές και απονομή Τιμητικών Πλακετών σε  34 σωματεία του Στροβόλου για τις διακρίσεις και την προσφορά τους στον Αθλητισμό

Πρωτεύσαντες Αθλητες Στροβόλου