Βραβεία αριστείας για Akakiko και Ελληνικό ΟυζομεζεδοπωλείοΣημαντικές διακρίσεις που δείχνουν ακόμα μια φορά την ποιότητα και την άριστη εμπειρία που αποκομίζει κάθε επισκέπτης τους, εξασφάλισαν τα εστιατόρια της Louis Hotels από το Tripadvisor. Ο πιο γνωστός διαδικτυακός τουριστικός οργανισμός παγκοσμίως απένειμε στα εστιατόρια Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο και Akakiko πιστοποιητικά αριστείας για το 2019.

Οι διακρίσεις από την παγκόσμια διαδικτυακή πλατφόρμα Tripadvisor θεωρούνται πάντα από τις πιο έγκυρες της τουριστικής βιομηχανίας καθώς δεν προσμετρούν τις απόψεις και βαθμολογίες μιας επιτροπής αλλά βασίζονται στην βαθμολογία και τις αξιολογήσεις των επισκεπτών. Για την κάθε κατηγορία προσμετράται η ποιότητα και η ποσότητα των αξιολογήσεων με τον κάθε νικητή να παραλαμβάνει πιστοποιητικό ποιότητας από τον οργανισμό που τα διοργανώνει.

Η δημοφιλία του fusion ασιατικού εστιατορίου Akakiko βασίζεται στην ποικιλομορφία του μενού του που περιέχει πάνω από 140 επιλογές από γλυκιές, αλμυρές, πικάντικες ή ξινές γεύσεις, ανάλογα με τις διαθέσεις του καθενός. Το αγαπημένο ασιατικό εστιατόριο έγινε συνώνυμο με την αυθεντική κουζίνα της Άπω Ανατολής και συνεχίζει να επεκτείνεται σε όλη την Κύπρο. Σήμερα λειτουργούν 6 εστιατόρια Akakiko για dine in και delivery στο Hilton Park Nicosia και στο Nicosia Mall, στο The Royal Apollonia στη Λεμεσό, στο ολοκαίνουριο ξενοδοχείο Louis Ivi Mare στην Πάφο, στην οδό Νησί στην Αγία Νάπα και στο boutique hotel Polis 1907 στην Πόλις Χρυσοχούς.

Το μενού του Ελληνικού Ουζομεζεδοπωλείου καταφέρνει με ένα ιδιαίτερο τρόπο να συνδυάσει την παράδοση με την μοντέρνα κουζίνα, προσθέτοντας μια ξεχωριστή πινελιά γκουρμέ στοιχείου, δημιουργώντας εκλεκτά πιάτα τα οποία εσωκλείουν την ποιότητα τοπικών προϊόντων, από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας και της Κύπρου.

Οι διακρίσεις που λαμβάνουν τα εστιατόρια της Louis Hotels έρχονται ως επιστέγασμα της ανοδικής της πορείας αλλά και των υψηλών προδιαγραφών φιλοξενίας και εστίασης που ακολουθεί πάντα η εταιρία όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου.