Βραδιές μουσικής στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου Μουσικό σχήμα «Ήχο- Τοπία»


Παρασκευή 10/11/2023 – 20:00

Μέσα στα πλαίσια  της έκθεσης  «ΣΗΚΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ»!… Εικόνες και μουσικές των προσφύγων του ’22,  του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, η οποία φιλοξενείται στην Κύπρο από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου,   εγκαινιάζονται οι βραδιές μουσικής με το μουσικό σχήμα «’Ηχο-Τοπία».

 

Εμπνευσμένοι από τους ήχους της Κύπρου που βρίσκονται στο λόγο και τη μουσική, το μουσικό σχήμα «’Ηχο-Τοπία» θα παρουσιάσει σύγχρονη μουσική με αυθεντικές συνθέσεις και διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών από την Μ. Ασία που ως θεματική έχουν τη σχέση και την σύνδεση του ανθρώπου με τον τόπο του.

 

Η μουσική τους, είναι βαθιά επηρεασμένη από την αγάπη τους για την κυπριακή κουλτούρα και προσκαλούν τους ακροατές να βιώσουν την παράδοση σαν ένα ζωντανό και εξελισσόμενο τρόπο έκφρασης.

 

Συντελεστές:

Βασίλης Φιλίππου – φωνή, νέυ, κρουστά

Οδυσσέας Τουμάζου – κιθάρα

Μάριος Μενελάου – κοντραμπάσο

 

Ημερομηνία: Παρασκευή 10,  Νοεμβρίου 2023, Ώρα: 20:00

Χώρος: Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία

Πληροφορίες: 22 128175

 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων-θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Είσοδος ελεύθερη.

 

Οι μουσικές βραδυές είναι προσβάσιμες σε εμποδιζόμενες ομάδες.

 

 

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα ληφθούν φωτογραφίες ή και βίντεο. Η εικόνα όσων παρευρεθούν για την παρακολούθησή τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς προώθησης ή και να δοθεί στα ΜΜΕ ή να ανέβει στο διαδίκτυο. Με την παρουσία στις εκδηλώσεις, το κοινό  δίνει αυτόματα στους διοργανωτές το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες/βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης ή βιντεογράφησης.