Βόλτα στα Εξάρχεια με τους Χρήστο Θηβαίο & String Demons @ Θέατρο Ριάλτο – Σάββατο 6/4


Ο Χρήστος Θηβαίος και οι String Demons

Μας πάνε μια

«Βόλτα στα Εξάρχεια»

Θέατρο Ριάλτο –  Σάββατο 6 Απριλίου

Ο Χρήστος Θηβαίος επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στο Θέατρο Ριάλτο, αυτή την φορά παρέα με τους String Demons, οι οποίοι ενθουσίασαν το κοινό με την 1η τους εμφάνιση στο Ριάλτο το 2016.

Η συνάντηση του Χρήστου Θηβαίου με τουςΚωνσταντίνο και Λυδία Μπουντούνη αφορά αυτή την φορά τα Εξάρχεια.Την πιο εναλλακτική γειτονιά της Αθήνας.Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου.

Κακόφημα, δημιουργικά, συκοφαντημένα, ιδιαίτερα, καλλιτεχνικά, παραμελημένα, είναι μόνο μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που έχουν συνοδεύσει τα Εξάρχεια. Το αποτύπωμα τους στο παρόν αναζητά ο Χρήστος Θηβαίος, με αυτή την«Βόλτα στα Εξάρχεια», στη γειτονιά που αγαπά και κατοικεί από μικρός. Βόλτα στους μύθους και στα τραγούδια που φέρνουν το άρωμα των Εξαρχείων.

Ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη θα ακολουθήσουν τον Χρήστο Θηβαίο στη διαδρομή του, ηλεκτρίζοντας με τον ήχο τους την βόλτα στα Εξάρχεια. Οι εκρηκτικοί StringDemons, αποτελούν τοντουέτο των αιρετικών εγχόρδων, που ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια με τις αναιδείς και πρωτότυπες διασκευές του σε τραγούδια κλασικής, rock, δημοτικής και pop μουσικής.

Στο δεύτερο μέρος των παραστάσεων, ο Χρήστος Θηβαίος, τραγουδά τις μεγάλες του επιτυχίες, όσα έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια:  Άμλετ της Σελήνης, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Ημερολόγιο, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, Ημερολόγιο και πολλά άλλα.

Μαζί τους ο Μάξιμος Δράκος στο πιάνο και ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα.

Παραγωγή: Cricos

Χορηγός: ΟΠΑΠ,Χορηγοί Επικοινωνίας:LoveFM& ΡΙΚ

Θέατρο Ριάλτο,  Σάββατο 6 Απριλίου, ώρα 20:30

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77 77 77 45

Εισιτήρια: € 17 /14E-ticket: www.rialto.com.cy