Βο & Ματίνα Ζάρα: Backstage φωτογραφίες από το video για το ντουέτο τους!


Ο Bo και η Ματίνα Ζάρα ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους σ’ ένα ντουέτο – έκπληξη που θα αγαπηθεί πολύ! Πριν από λίγες ημέρες, οι δύο καλλιτέχνες έκαναν τα γυρίσματα για το music video και οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα δίνουν μία πρώτη «γεύση» από το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

Το ντουέτο, σε μουσική των Bo, Μάριου Ψιμόπουλου και OGE και στίχους του Bo, έχει τίτλο «Μένω Σπίτι» και συνδυάζει τα μοναδικά vibes των δύο καλλιτεχνών σ’ ένα «εκρηκτικό» αποτέλεσμα. Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εξίσου «εκρηκτικό» music video, που γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Τα γυρίσματα έγιναν σε locations της Αθήνας, με τον Bo και την Ματίνα Ζάρα να μαγνητίζουν τα βλέμματα, έχοντας στο background «αέρα» από Μεξικό κι ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο αγαπημένος rapper, ο οποίος καταφέρνει κάθε φορά να μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τα hits και τις συνεργασίες του, συναντά δισκογραφικά την ταλαντούχα τραγουδίστρια, που έχει ξεχωρίσει με τα singles της και αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο «Romeo» δίπλα στον Θοδωρή Φέρρη.

Το «Μένω Σπίτι» θα κυκλοφορήσει, από την Panik Platinum, την Τρίτη 5 Οκτωβρίου και, σίγουρα, θα συναρπάσει!

© 2021 Panik Platinum