«Το βλέμμα σου» – Νέο τραγούδι από Cruze και P.S.


Ο Cruze (Χρήστος Μαρούντας), γεννήθηκε στη Γερμανία στις 6/1/1990, όπου ζει μέχρι σήμερα. Από Έλληνα πατέρα και Γερμανίδα μητέρα, αγάπησε από πολύ νωρίς την Ελληνική μουσική αν και τα ακούσματα στο περιβάλλον του ήταν περισσότερο Γερμανικά.

Στα 14 του ξεκίνησε να παίρνει μέρος στις σχολικές, μουσικές εκδηλώσεις και σε ηλικία 15 χρονών ξεκίνησε μαθήματα κλασικού πιάνου (1 χρόνο) και αρμόνιου (2 χρόνια), ενώ παράλληλα έκανε μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας όπου εξακολουθεί μέχρι και σήμερα.

Αγαπάει την pop μουσική, γυμνάζεται και του αρέσει να γράφει στίχους και μουσική. Κάνει lives σε clubs στο Μόναχο και την Νυρεμβέργη και όνειρο του είναι να τον γνωρίσει και το ελληνικό κοινό.

Μαζί του και ο ράπερ P.S (Αθανάσιος Πανάγος), γεννήθηκε στη Γερμανία στις 28/5/1991 από Έλληνες γονείς. Ξεκίνησε με χορό και συγκεκριμένα breakdance και hip hop αλλά η μεγάλη του αγάπη τελικά είναι η RAP μουσική.

Έχει πάρει μέρος, το 2012 στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς. Στα τραγούδια που ερμηνεύει ο στίχος και η μουσική είναι δικά του. Κάνει lives σε Ελλάδα και Γερμανία με τελευταία του συνεργασία αυτή με τον TUS.

Το πρώτο κομμάτι του Cruze που κυκλοφορεί με την συμμετοχή του ράπερ P.S, έχει τίτλο “Το βλέμμα σου” και είναι σε στίχο και μουσική του Σταύρου Βαμβακίδη.

Πρόκειται για ένα pop κομμάτι με έξυπνο στίχο και όμορφη σύνθεση. Αλλά πάνω απ’ όλα έχουν βάλει όλοι οι συντελεστές την αγάπη τους γι’ αυτή την πρώτη του δουλειά.