Βίκυ Καγιά: Αποκαλύπτει για την επιστροφή του GNTM και θα σενάρια που τη θέλουν στην παρουσίαση του Dancing with the stars!


Σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο Πρω1νό, η Βίκυ Καγιά μίλησε για το GNTM το οποίο έχει ξεκινήσει ήδη προετοιμασίες, αλλά και τις φήμες που την θέλουν στην παρουσίαση του Dancing with the Stars.

«Λογικά συνεχίζεται το Shopping Star. Οι ανακοινώσεις οι επίσημες γίνονται κατά τον Μάιο. Η ομάδα του GNTM δουλεύει, αλλά τον Απρίλιο θα τα δούμε αυτά.

Από ό,τι φαίνεται θα είναι πάλι με αγόρια και κορίτσια, αλλά μπορεί κάτι να αλλάξει. Στην εποχή που ζούμε τώρα μπορεί να θες κάτι και να μην γίνεται.

Κριτική επιτροπή πιστεύω ότι θα είναι η ίδια», ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά, ενώ όταν ρωτήθηκε για την Κάτια Ζυγούλη και το ότι το όνομά της έχει ακουστεί για την κριτική επιτροπή του show, η ίδια ανέφερε: «Από την πρώτη χρονιά, είχε έρθει για καστινγκ». «Γιατί να μην είναι η Ζενεβιέβ; Κάθε φορά που τελειώνει το GNTM, από την επομένη αρχίζουν να λέγονται διάφορα.»

Ενώ αναφορικά με τις φήμες που την θέλουν στην παρουσίαση του DWTS, η ίδια δήλωσε:«Δεν ξέρω πότε θα γίνει το Dancing with the  stars. Είναι κανά δυο χρόνια που υπάρχει στο κανάλι. Μπορεί φέτος να γίνει. Δεν έχω ενημέρωση. Εγώ δεν ξέρω κάτι για την παρουσίαση. Φυσικά και είμαι ανοιχτή σε νέες προτάσεις. Θα έλεγα με χαρά ναι στο Dancing αν μπορώ να το κάνω».

Με αφορμή το νέο μέλος στην οικογένεια του Δημήτρη Σκουλού, η Βίκυ Καγιά απάντησε αν θα ήθελε ένα νέο μέλος στη δική της οικογένεια: «Στην οικία Κρασσά έχουμε 4 παιδιά και είμαστε οκ!».

Πηγή: faysbook.gr