Βίκυ Καγιά: Απαντά αν έχει περάσει την κρίση των 40 και αν έχει κάνει πλαστική επέμβαση

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Καγιά στο περιοδικό Down Town. To κορυφαίο μοντέλο και κριτής του GNTM, μετρά 25 χρόνια καριέρας σ’ ένα επάγγελμα που έχει μέσο όρο τα πέντε χρόνια, και κάνει τον απολογισμό του.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για τα εφηβικά και νεανικά της χρόνια στο μόντελινγκ και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να  αναδειχθεί και να περατήσει στις πασαρέλες των πιο διάσημων σχεδιαστών. Σήμερα, στα 40 της χρόνια δηλώνει ότι είναι χορτάτη από τη ζωή και νιώθει πολύ τυχερή.

Μεταξύ άλλων, απαντά αν πέρασε την κρίση των 40 και αν έχει προβεί σε πλαστικές επεμβάσεις.

Τον περασμένο Ιούλιο φυσήξατε τα 40 κεράκια της τούρτας σας. Περάσατε την κρίση ηλικίας των 40;

Με όλα αυτά τα τρεχάματα, ούτε κρίση πέρασα ούτε πάρτι έκανα! Το πάρτι ελπίζω να το κάνω στα 41 μου. Είμαι ένας χορτάτος άνθρωπος και δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάτι άλλο πιο όμορφο για τη ζωή μου πέρα απ’ τα παιδιά μου, τον άντρα μου και η δουλειά να πηγαίνει τόσο καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη και τυχερή.

Απ’ την άλλη, συνεχίζει να σας απασχολεί καθημερινά η εμφάνισή σας, τα κιλά σας, τα ρούχα που θα φορέσετε – όλα αυτά, δηλαδή, που ίσως να αφορούν περισσότερο στην γυναικεία ομορφιά και ματαιοδοξία;
Ούτε bottox κάνω, ούτε πλαστικές. Θέλω να είμαι φυσική και λαμπερή. Με απασχολεί που δεν κοιμάμαι, που δεν τρώω σωστά και που δεν έχω χρόνο για να ησυχάσω. Όταν τα κάνω αυτά, σαφώς και είναι πιο βελτιωμένη η εικόνα μου. Ευτυχώς, υπάρχει το μακιγιάζ και βοηθάει (γελάει).

Πηγή : CYtoday