Βέρτης: «Στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του Παντελίδη, είδα το CD μου» (Photo)


​Για τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε όταν στα συντρίμμια του τζιπ του Παντελή Παντελίδη είδε το CD του μίλησε ο Νίκος Βέρτης, τονίζοντας πως ο άδικος χαμός του συναδέλφου του, πριν από περίπου δύο μήνες, «ήταν ένα χαστούκι για εμάς ότι δεν είμαστε Θεοί». Παράλληλα, αποκάλυψε τον κανόνα που έχει επιβάλλει σε περίπτωση που κάποιος συνεργάτης του έχει πιει πολύ.

«Τον Παντελή δεν τον γνώρισα ποτέ. Δεν κάναμε παρέα ποτέ. Έτυχε να έρθει στο μαγαζί κάποιες φορές να με ακούσει. Ήξερα από τον επιχειρηματία που δούλευε ότι του άρεσε πάρα πολύ η μουσική μου και, μάλιστα, ένα βράδυ, αρκετούς μήνες πριν, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μου ήρθε ένα μήνυμα για ένα τραγούδι μου. Έλεγε “έχω πολύ μεγάλη τρέλα με αυτό το τραγούδι” και έγραφε κάποια σχόλια πολύ θετικά και πολύ φιλικά και από κάτω έγραφε το όνομά του», είπε, σε συνέντευξή του σε σπουδαστές της σχολής ANT1 Media Lab, ο τραγουδιστής και συνέχισε: «την ημέρα που έγινε το ατύχημα, μέσα στα συντρίμμια, που δυστυχώς έτυχε να δω, είδα το CD μου!».

vertis_CD_pantelides750
(Φώτο από τα συντρίμμια του τροχαίου, όπου διακρίνεται το live CD του Νίκου)

Περιγράφοντας τα συναισθήματά του όταν έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση, ο Νίκος Βέρτης ανέφερε: «ενώ δεν το γνώριζα το παιδί και χωρίς να παίζει ρόλο ότι του άρεσε η μουσική μου, συγκινήθηκα και ήταν ίσως η πρώτη φορά που έκλαψα μετά από πολλά χρόνια».

«Αυτό ήταν και ένα χαστούκι για εμάς ότι δεν είμαστε Θεοί! Άνθρωποι είμαστε και εμείς και θα πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ. Αυτό το παιδί είχε μια ζωή “έκρηξη”, δηλαδή έκανε μια απότομη ανηφόρα και ξαφνικά “έσβησε”. Θα μπορούσε να γραφτεί ένα βιβλίο μάλιστα για την ζωή του, γι’ αυτά τα τρία – τέσσερα χρόνια», συνέχισε ο τραγουδιστής, υπογραμμίζοντας πως στεναχωρήθηκε για το χαμό του Παντελή, γιατί δεν πρόλαβε να χαρεί και να ζήσει και τονίζοντας ότι ο αδικοχαμένος τραγουδιστής ποτέ δεν καβάλησε το καλάμι λόγω της επιτυχίας του.

Τέλος, ο Νίκος αποκάλυψε τον κανόνα που έχει επιβάλλει στο προσωπικό του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται: «όποιος δεν μπορεί να περπατήσει και σέρνεται από το αλκοόλ, δεν του επιτρέπω να πάρει τα κλειδιά από τον παρκαδόρο. Τα κλειδιά τα παίρνω εγώ! Φεύγει με ταξί και την άλλη ημέρα που θα γυρίσει του δίνω τα κλειδιά».

 

Πηγή: star.gr