Βέλλος Πουρπουτίδης – Ποιος είναι ο νεαρός που έκλεψε τις εντυπώσεις στο #RisingStar;

Το πρώτο live του Rising Star, αποτελεί πλέον γεγονός. Την Κυριακή 11/12 είδαμε για πρώτη φορά στις οθόνες μας την έναρξη του φαντασμαγορικού μουσικού σόου και φυσικά «διαλέξαμε» και «ξεχωρίσαμε» μερικούς από τους διαγωνιζόμενους. Μιλάμε φυσικά για τον Βέλλο Πουρπουτίδη!

Θα σας παρουσιάσουμε τον Βέλλο Πουρπουτίδη, τον νεαρό που έκλεψε τις εντυπώσεις κι άρχισε μόλις από το πρώτο live να ρίχνει πολλά βέλη στις καρδιές των κοριτσιών! (Αυτό θα γινόταν έτσι κι αλλιώς αργά ή γρήγορα!). Ψάξαμε, ρωτήσαμε και σας έχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!

Ο Βέλλος είναι 26 χρονών. Ασχολείται με τη μουσική αρκετά χρόνια και όλο αυτό άρχισε ως ένα χόμπι. Έχει τραγουδήσει σε κοινό κι έχει κάνει διάφορα μικρά live κατά καιρούς. Αγαπάει πολύ τη μουσική και κάθε μέρα θέλει να μαθαίνει ακόμα περισσότερα γι αυτό που αγαπάει και φυσικά να γίνει καλός επαγγελματίας.

Hobbies: Η μεγάλη του αγάπη ταυτόχρονα με το τραγούδι, είναι η κατάδυση! Επίσης του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, να ταξιδεύει και φυσικά να γνωρίζει καινούργιο κόσμο και διαφορετικές κουλτούρες.

Όσον αφορά την οικογένειά του, μπορεί να μη βλέπει συχνά τον πατέρα του, λόγω δουλειάς, όμως είναι πολύ δεμένοι κι η οικογένειά του, είναι το σημαντικότερο γι’ αυτόν!

Εμείς είμαστε σίγουροι, ότι ο Βέλλος θα μας απασχολήσει πολύ το επόμενο διάστημα…

Πάμε να θυμηθούμε πώς τραγούδησε στο live του Rising Star, κατακτώντας το 94% των ψήφων του κοινού σε συνδυασμό με το 7% όλης της κριτικής επιτροπής και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και στα επόμενα:

 [ot-video][/ot-video]