Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Δισκογραφική επάνοδος για τον «κουρσάρο»

Την καινούρια δισκογραφική δουλειά του θα κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου επανέρχεται δισκογραφικά με μία συνάθροιση κορυφής.

Με καταγεγραμμένα σαράντα έτη πορείας στο τραγούδι, ο παντοτινός έφηβος του ελληνικού πενταγράμμου έχει στιγματίσει τη ροκ σκηνή του τόπου, με αιχμή του δόρατος το ισχυρό φωνητικό ταμπεραμέντο του.

Κατά μήκος της καριέρας του είχε την τιμή να καταγράψει συνεργασίες με τους σπουδαιότερους δημιουργούς της εγχώριας δισκογραφίας .

Από το ντεμπούτο με τα «Τα Τραγούδια Του Δρόμου» του Μάνου Λοΐζου και τον «Προδομένο Λαό» του Μίκη Θεοδωράκη έως τη μουσική συνεύρεση με το Θάνο Μικρούτσικο, τον αείμνηστο Άλκη Αλκαίο, τη Λίνα Νικολακοπούλου, τον Οδυσσέα Ιωάννου, ακόμα και την ποίηση του Νίκου Καββαδία και άλλες σημαντικές φυσιογνωμίες, το προσωπικό ρεπερτόριο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου είναι καλυμμένο από εξέχουσες υπογραφές.

Ο «Κουρσάρος» σε νέα ταξίδια

Ο «Κουρσάρος» της ελληνικής δισκογραφίας είναι πανέτοιμος για τη μεγάλη και πολυαναμενόμενη επανεμφάνιση στα δρώμενα.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συμπράττει για τέταρτη φορά με τον καταξιωμένο στιχουργό Οδυσσέα Ιωάννου («Θάλασσα Στη Σκάλα», «Το Παιχνίδι Παίζεται», «Αφετηρία») και για παρθενική φορά με το συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη, τον πιο αναγνωρισμένο της νέας γενιάς και ο καρπός της συνεργασίας τους είναι ένας ολοκληρωμένος δίσκος με γενικό τίτλο «Όλα Είναι Για Μας», που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουλίου.

Συγχρόνως, το εν λόγω άλμπουμ σηματοδοτεί την επάνοδο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη Minos EMI, τη δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανδρώθηκε καλλιτεχνικά και εν τέλει συνύφανε την επιτυχημένη διαδρομή του.

Το πρώτο single – προάγγελος του «Όλα Είναι Για Μας» τιτλοφορείται «Αυτό Που Περιμένουμε» και αναμένεται να αποκαλυφθεί τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, έχοντας διανύσει προηγουμένως μία εβδομάδα ραδιοφωνικής αποκλειστικότητας σε επιλεγμένες συχνότητες.