Βασίλης Καρράς και Έλενα Παπαρίζου διασκευάζουν το αξεπέραστο «Ασ’ Την Να Λέει»


Ο Βασίλης Καρράς συναντά την Έλενα Παπαρίζου.

Το πιο αναπάντεχο ντουέτο της χρονιάς. Ο Βασίλης Καρράς συναντά την Έλενα Παπαρίζου σε μία μοναδική διασκευή της αξέχαστης επιτυχίας του «Ασ’ Την Να Λέει» σε συνεργασία με τους Πυξ Λαξ.

Ο κορυφαίος λαϊκός βάρδος και η ντίβα της pop παρουσίασαν για πρώτη φορά τη συνεργασία τους στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2019, στο πλαίσιο της τιμητικής βράβευσης του Βασίλη Καρρά για τη συνολική προσφορά του.

To «Ασ’ Την Να Λέει» κυκλοφόρησε το 1993 και συμπεριλαμβανόταν στο άλμπουμ «Ο Ήλιος Του Χειμώνα Με Μελαγχολεί…» των Πυξ Λαξ. Δύο διαφορετικοί μουσικοί κόσμοι συνενώθηκαν σε ένα τραγούδι που έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο αγαπημένες και διαχρονικές συνεργασίες στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας.

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης Βασίλης Καρράς συστήνει εκ νέου το «Ασ’ Την Να Λέει» 26 χρόνια μετά την κυκλοφορία του ενώνοντας τις δυνάμεις και τη φωνή του με τη «Number One» τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού έχει υπογράψει ο αξέχαστος Μάνος Ξυδούς.

Η ταλαντούχα ομάδα των ARCADE, την οποία συγκροτούν οι Αναστάσιος Ράμμος, Παύλος Μανώλης, Diveno και Gabriel Russel, επιμελήθηκαν τη σύγχρονη διασκευή του «Ασ’ Την Να Λέει» που θα αγαπηθεί όπως το αρχικό τραγούδι.

Το ανατρεπτικό ντούετο του Βασίλη Καρρά και της Έλενας Παπαρίζου κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή : HIT CHANNEL