Βασιλική Στεφάνου: Μετά τις συνεργασίες της με Νταλάρα, Δάντη και Μακεδόνα κυκλοφορεί το πρώτο της single


H Sonar Music, στα πλαίσια της επέκτασης του ρόστερ των καλλιτεχνών που έχει στο δυναμικό της, καλωσορίζει στην μουσική της οικογένεια την Βασιλική Στεφάνου. Ύστερα από συνεργασίες επί σκηνής με τους Κώστα Μακεδόνα, Χρήστο Δάντη, αλλά και μια δυνατή τηλεοπτική στιγμή σ’ενα ντουέτο με τον Γιώργο Νταλάρα στην εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», κάνει το επόμενο βήμα, με την είσοδό της στην δισκογραφία.

Η Βασιλική, απόφοιτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, κυκλοφορεί το πρώτο της single με τίτλο «Ποια φιλάς». Πρόκειται για ένα λαϊκό τραγούδι, με pop πινελιές, σε μουσική και στίχους του Βασίλη Δήμα. Ένα τραγούδι που αναδεικνύει τις φωνητικές ικανότητες της ερμηνεύτριας. «Με τον Βασίλη γνωριστήκαμε φέτος την άνοιξη στην εκπομπή Στην Υγειά Μας. Ανέκαθεν θαύμαζα τη δουλειά και το ταλέντο του και χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συγκεκριμένη συνεργασία», δηλώνει ενθουσιασμένη.

Η παραγωγή και η ενορχήστρωση του τραγουδιού έγινε από τον μετρ του είδους, Ανδρέα Γιατράκο. «Ποια φιλάς», κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

Credits

Τίτλος: «Ποιά φιλάς»

Ερμηνεία: Βασιλική Στεφάνου

Μουσική-Στίχοι: Βασίλης Δήμας

Ενορχήστρωση-Παραγωγή: Ανδρέας Γιατράκος