«Βασανάκι» – Αυτό είναι το νέο video clip του Κώστα Αγέρη!


Ο Κώστας Αγέρης συνεχίζοντας δυναμικά τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στο Club 22 στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, της Αγγελικής Ηλιάδη και των Kings και με την τελευταία του κυκλοφορία “Βασανάκι” να έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα απο τον κόσμο, επιστρέφει δυνατά με την κυκλοφορία του νέου του videoclip για το ομώνυμο νέο single.

Ο τραγουδιστής φανερά ανανεωμένος και φουλ ερωτευμένος, δίνει τον καλύτερο του εαυτό και προσπαθεί να δώσει την καλύτερη εντύπωση, στην γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά, την οποία υποδύεται η παρουσιάστρια του Μad, Mαντώ Γαστεράτου, την οποία παρακολουθεί μέσα απο τις οθόνες της τηλεόρασης του και ανυπομονεί να την συναντήσει.

Η συνέχεια μεταφέρεται σε ένα bar στο οποίο ο τραγουδιστής περιμένει να φανεί η παρουσιάστρια, με την ίδια να έρχεται αλλά να τον προσπερνάει και να πηγαίνει στο ραντεβού που έχει με έναν άλλον άνδρα. Ο Κώστας Αγέρης έπειτα απο το ξεσηκωτικό “Πως το παθα αυτό” επανήλθε δυναμικά και απο ότι φαίνεται θα ταρακουνήσει τα πάντα στο πέρασμα του με το νέο του videoclip καθώς όπως λένε μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις.

Την μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, τους στίχους ο Ηλίας Φιλίππου ενώ την σκηνοθεσία του νέου videoclip o Βαγγέλης Τσαουσόπουλος και κυκλοφορεί μέσα απο την Minos-Emi.