Βαλάντης – Droulias Brothers: Η διασκευή-ανατροπή του «Τι άλλο θέλεις πιο πολύ» με μαντινάδες και τον Βαλάντη σε ρόλο Κρητικού!


Στο στούντιο ηχογράφησης μπήκαν για μία ακόμη φορά, ο Βαλάντης και οι Droulias Brothers. Μετά και την διασκευή του «Ασανσέρ» που έγινε μεγάλη επιτυχία πριν δύο χρόνια, και με τη χημεία τους έκτοτε, να μετατρέπεται σε δυνατή φιλία, ένωσαν εκ νέου τις μουσικές δυνάμεις τους, σε μία νέα διασκευή που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, που κρύβει πολλές εκπλήξεις, και με τον Βαλάντη, σε έναν ρόλο-έκπληξη, όπως δεν τον έχουμε ξανακούσει.

Ο Βαλάντης και οι Droulias Brothers, που αυτή την περίοδο εμφανίζονται με μεγάλη επιτυχία στο North Stage, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Παντζή, διασκευάζουν το «Τι άλλο Θέλεις πιο πολύ», «παντρεύουν» τον ρυθμό των 90ς με το σήμερα, η λύρα δίνει το δικό της ρεσιτάλ, ενώ για πρώτη φορά θα ακούσουμε τον Βαλάντη, να τραγουδάει μαντινάδες μαζί με τον μετρ τους, Κωνσταντίνο Δρούλια.

Η φρέσκια, μοντέρνα και απογειωτική διασκευή του, «Τι άλλο θέλεις πιο πολύ», κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από τη Heaven Music.