Βαγγέλης Mολές : Backstage φωτογραφίες από το πρώτο του video clip


Βαγγέλης Mολές : Backstage φωτογραφίες από το πρώτο του video clip

Ο Βαγγέλης  Μολές «μαγεύει» με το νέο του  single «Aπόψε κάνω μια Ευχή» και μοιράζεται μαζί μας backstage στιγμές από τα γυρίσματα του video clip, το οποίο έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Το video γυρίστηκε σε διάφορα σημεία της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μαρούδα . Μας μεταφέρει το χρονικό μιας έντονης σχέσης που δεν  έχει τελειώσει αλλά με μια πράξη η κοπέλα του αποδεικνύει  την αγάπη του για αυτόν.

Το «Aπόψε κάνω μια Ευχή»  σε μουσική και στίχους του Βαγγέλη, που κυκλοφορεί από την Alpha  Records  , είναι ένα τραγούδι  που θα κυκλοφορήσει 1 Απριλίου και θα μας μεταφέρει σιγά σιγά στο Καλοκαίρι που έρχεται!

 

Με την εξαιρετική φωνή του, ο Βαγγέλης Μολές τραγουδά «Aπόψε κάνω μια Ευχή»  και μας χαρίζει ακόμα ένα single που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό  στα Live του.

 

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο ερμηνευτής συνεχίζει τα live  του σε διάφορα μέρη  της Ελλάδας και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις live εμφανίσεις του  με τίτλο «Στα χνάρια του Καλοκαιριού»  , που θα ανακοινωθούν άμεσα.