Τζίμης Πανούσης: Την Τετάρτη στη Νέα Μάκρη η κηδεία του

Ο Τζίμης Πανούσης πέθανε ξαφνικά το μεσημέρι του Σαββάτου (13.01.2018) μετά από ανακοπή καρδιάς. Την Τετάρτη το στις 14:00, στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης θα τελεστεί η κηδεία του.

Η ώρα και το μέρος που θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου καλλιτέχνη ανακοινώθηκε στην σελίδα που διατηρούν οι θαυμαστές του στο Facebook. O Τζίμης Πανούσης «έφυγε» αναπάντεχα, έχοντας, ωστόσο, καταφέρει να τον «δοξάζουν» για το ταλέντο και την ευφυΐα του ακόμα και οι εχθροί του.

Ο αιφνίδιος θάνατος

Ο 64χρονος καλλιτέχνης υπέστη νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (13.01.2018) καρδιακό επεισόδιο στο σπίτι του και λίγη ώρα μετά μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης του, αλλά δυστυχώς ήταν αργά, η καρδιά του τον είχε προδώσει.

Ο Τζίμης Πανούσης, ο οποίος ήταν γνωστός για τη σάτιρα και τον καυστικό και αθυρόστομο στίχο του, σε ένα μήνα παρά μία μέρα θα είχε γενέθλια (12.02.1954) αλλά δεν πρόλαβε. Ο Τζίμης είχε δυο μεγάλες αδυναμίες, τον γιο και την κόρη του. Μάλιστα με τον γιο του Άρη συνεργαζόταν και στην ιστοσελίδα που διατηρούσε.