Η Τζένιφερ Λόρενς μιλά για τις καμπύλες της: «Δεν αισθάνομαι ότι έχω ένα φυσιολογικό σώμα»

Στο Harper’s Bazaar μίλησε η Τζένιφερ Λόρενς κι άνοιξε τα χαρτιά της για το σώμα και την προσωπική της ζωή.

«Όλοι μου λένε “Σε αγαπάμε γιατί υπάρχει και κάποια με ένα κανονικό σώμα”» δήλωσε η Τζένιφερ Λόρενς μιλώντας στο περιοδικό, στο οποίο ποζάρει για το εξώφυλλο του Μαΐου. Όμως η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεν θέλει να βάζει ταμπέλες.

«Μου αρέσω, δεν αισθάνομαι ότι έχω ένα φυσιολογικό σώμα. Κάνω πιλάτες κάθε μέρα. Τρώω, αλλά δουλεύω πολύ. Πολύ περισσότερο από ό,τι ένα φυσιολογικό άτομο. Νομίζω ότι έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ τα λιποβαρή άτομα, που όταν κάποιος έχει φυσιολογικό σωματικό βάρος τότε ακούμε: “Ω Θεέ μου, αυτή έχει πολλές καμπύλες”». Το Χόλιγουντ χρειάζεται ένα «νέο φυσιολογικό σωματότυπο» λέει η Λόρενς.

Στη συνέντευξή της, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην ερωτική της ζωή. Λέει ότι δεν έχει ένα συγκεκριμένο τύπο άντρα, «γιατί τα πρότυπα είναι έργο του διαβόλου». Και αυτή είναι ακόμα πολύ μόνη. «Σεξ; Ας μου εξηγήσει κάποιος τι είναι αυτό» λέει γελώντας, ενώ διευκρινίζει ότι πέρασε τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου με τον φίλο της Αζίζ γιατί όπως είπε «ήταν μία βραδιά που μπορούσα να δω τον Αζίζ. Μου έκανε δώρο ένα λούτρινο ζωάκι, κι εγώ του πήρα μία κάρτα».

Πηγή: govastileto.gr