Τζένη Γεωργιάδη: Το ντουέτο της με τον Βασίλη Δήμα σημειώνει μεγάλη επιτυχία στo επίσημο airplay chart και στο Youtube


Τέσσερις μήνες μετά, την επίσημη κυκλοφορία του ντουέτου τους, «Η Απορία μου», και συνεχίζει, να σημειώνει, τεράστια επιτυχία. Η Τζένη Γεωργιάδη και ο Βασίλης Δήμας, που υπογράφει τους στίχους και τη μουσική, κατάφεραν, με το ανεβαστικό «πάντρεμα» των φωνών τους, να κερδίσουν την αγάπη του κόσμου, των ραδιοφώνων, αλλά και των ΜΜΕ!

Το «Απορία μου», που κυκλοφόρησε αρχές Φεβρουαρίου, από τη Sonar Music,  κατάφερε να αγγίξει την πρώτη 50άδα του επίσημου airplay, όπου παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ μέχρι και σήμερα, βρίσκεται σταθερά στις υψηλότερες θέσεις προτίμησης των ραδιοφώνων όλης της Ελλάδας, που το έχουν συμπεριλάβει, στις καθημερινές τους λίστες μεταδόσεων, αλλά και στην top list της IFPI Chart!

Παράλληλα, η αγάπη του κόσμου, που οδήγησε σε αυτό το ευτυχές αποτέλεσμα, της συνεργασίας-σταθμός, για την πολλά υποσχόμενη Τζένη Γεωργιάδη, είναι τόσο μεγάλη, αφού έχει «αγκαλιάσει» την «Απορία» της, μαζί με τον Βασίλη Δήμα, με περισσότερες από 1.070.000 προβολές στο Youtube. Κάτι που, έχει κάνει την τραγουδίστρια, να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.