Trilogy: Μια Νέα Προοπτική


Oχρόνος ήδη μετρά αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη προσθήκη στην ακτογραμμή της Λεμεσού.Τα συνεργεία που εργάζονται στο Trilogy βάζουν τις τελευταίεςπινελιές στους εξωτερικούς χώρους της πλατείας, στους κήπους και στις προσόψεις των δύο μπροστινών πύργων, στους οποίους όλα τα γραφεία πωλήθηκανπέρσι και παραμένουν διαθέσιμα μόνο είκοσι διαμερίσματα.‘Aλλο ένα success story για τηνCybarco, με μια νέα κοινότητανα βρίσκεται στα σκαριά.

«Το Trilogy δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο έργο στην Κύπρο. Είναι ένας μοναδικός προορισμός, κάτι πολύ περισσότερο απόένα μέροςδιαβίωσης, εργασίας και αναψυχής. Είναι μια εμπειρία. Για όλους. Από τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων και ταστελέχη τωνεπιχειρήσεων, μέχρι τους πελάτες των εστιατορίων καιτους απλούς περαστικούς». Αυτό είναι το Trilogy. Μια αστική όαση με την ενέργεια μιας ευρωπαϊκής πόλης, στην καρδιά της Λεμεσού.ΟΜιχάλης Χατζηπαναγιώτου, Εκτελεστικός Διευθυντής του Trilogy και CEO της CybarcoDevelopment, γνωρίζει καλά αυτά που μπορεί να προσφέρειστην πόλη και στην κοινότηταένα τέτοιο έργο, έχοντας διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην πραγματοποίηση της Μαρίνας Λεμεσού και του The Oval. «Είναι συναρπαστικό όταν βλέπουμε ένα όραμα μας να γίνεται πραγματικότητα. Η ομάδα μας δουλεύει εντατικάγια την παράδοση του προορισμού αυτού που θα φέρει νέα πνοή στην ευρύτερη περιοχή, κάτι για το οποίοανυπομονούμε όλοι! Αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που προχωρήσαμε με τοrebranding του Trilogy. Είναι μια νέα προοπτική για όλους».

Επιπλέον, το 75% του τρίτου και τελευταίου κτιρίου – το οποίο αποτελεί μέρος της δεύτερης φάσης της ανάπτυξης και περιλαμβάνει ιδιωτική όαση για τους κατοίκους – έχει πωληθεί, ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στο πίσω μέρος του έργου. Τα πολυτελή και ευρύχωρα διαμερίσματα στο «NorthResidences», με θέα στη θάλασσα, αποτελούν ευκαιρία για όσους επιθυμούν να ζήσουν την μοναδική εμπειρία που θα προσφέρει το Trilogy, μόλις 150 μέτρα από την θάλασσα και σε τιμές που ξεκινούν από €660,000.

«Το τελευταίο κομμάτι στο παζλ του Trilogy καλύπτει τις ανάγκες για πρώτη κατοικία, εξοχικού αλλά και επένδυση. Έχειεντυπωσιακό σχεδιασμό και μαγευτική θέα προς τη θάλασσα, την πόλη και τους εμβληματικούς μπροστινούς πύργους. Δεν υπάρχουν άλλα διαμερίσματα στη Λεμεσό σε τόσο κοντινή απόσταση από τη θάλασσα, σε αυτές τις τιμές και με ιδιωτικούς χώρους συνολικής έκτασης 6,700 τ.μ. που διαθέτουν κήπους, παιδότοπο, πισίνες και pool bar, κυριολεκτικά στο κατώφλι τους. Οι κάτοικοι θα βγαίνουν από τα διαμερίσματά τους, θα παίρνουν το ασανσέρ για τοισόγειο, θα διασχίζουν τον χώρο υποδοχής περνώντας από τον ιδιωτικόπαιδικό σταθμό, το γυμναστήριο, το café και το wetspa, για να φτάσουνστιςεξωτερικές εγκαταστάσεις. Είναι ένας πραγματικά υπέροχος τρόπος να απολαύσει κανείς το Trilogy, με υπηρεσίες πέντε αστέρων και μια δημόσια πλατεία έκτασης 6,850 τ.μ.».Επίσης, μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών που θα στεγάζεται στην κεντρική reception, θα είναι υπεύθυνη για τις ενοικιάσεις, τη διαχείριση των ακινήτων και το lifestyle management των πελατών.

Εντός των επόμενων εβδομάδων θα ανακοινωθούν τα ‘ονόματα’ πίσω από τα  εστιατόρια, το κομμωτήριο και τα καταστήματα που θα βρίσκονται στην πλατεία. Με τη διαδικασία οριστικοποίησης των μενού να βρίσκεται προς το τέλος της, όπως επίσης και τις διαδικασίες για το brandingτων εστιατορίων που θα φέρουν την απόλυτη μεσογειακή αίσθηση στο έργο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ετοιμάζεται μια κοινότητα που θα είναι γεμάτη ενέργεια, εμπνευσμένη από μια νέα και διαφορετική προοπτική για το μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα διαμερίσματα στο Trilogy επισκεφτείτε το trilogylimassol.com ή τηλεφωνήστε στο +357 25 362800.