«Τρελός»: Το νέο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη ακούγεται από Πειραιά μέχρι Ν. Υόρκη

Ο Γιώργος Τσαλίκης επανακάμπτει με όμορφες, δυνατές εικόνες και ένα χαρούμενο ήχο σε ένα τραγούδι που θα σιγοψιθυρίζεις σαν… «Τρελός».

Με νέο τραγούδι, νέο ήχο και νέα δισκογραφική εταιρεία επιστρέφει δυναμικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Μετά από πολύμηνη απουσία από τα δισκογραφικά δρώμενα, ο Γιώργος Τσαλίκης είναι και πάλι εδώ έτοιμος να μοιραστεί μαζί μας τα επόμενα μουσικά του σχέδια. Ένα τραγούδι που σιγοψιθυρίζεις από το πρώτο άκουσμα και θα το αγαπήσεις σαν… «Τρελός»!

Το ιδιαίτερο video clip του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο Σπύρος Φυλακτός και τα γυρίσματα έγιναν τόσο σε υπέροχες γειτονιές του Πειραιά, όσο και σε υπέροχες γειτονιές του κόσμου στη Νέα Υόρκη, στο Σαν Φρανσίσκο, στο Λας Βέγκας, στο Κάλγκαρι και στο Γκραντ Κάνυον. Όμορφες, δυνατές εικόνες και ένας χαρούμενος ήχος που θα σας ταξιδέψει.

Η μουσική ανήκει στον Μάριο Ψιμόπουλο και οι στίχοι στον Γιάννη Λιόντο.

Οι στίχοι το λένε ξεκάθαρα: «Ο τρελός της γειτονιάς σου είμαι εγώ», με τον «τρελό» της ελληνικής δισκογραφίας και διασκέδασης να ξεκινάει το δικό του καινούριο δισκογραφικό ταξίδι, με καινούρια εταιρεία και καινούρια όνειρα.

Το σίγουρο, λοιπόν, είναι ότι το νέο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη θα μας απασχολήσει πολύ και αναμένεται να ταράξει τα νερά σε ραδιοφωνικές συχνότητες και νυχτερινά μαγαζιά.

Κυκλοφορεί από την Epic Music και τη Minos EMI / Universal.

[ot-video][/ot-video]

Μετά την τελευταία περιοδεία του σε Αμερική και Καναδά, η οποία κράτησε ενάμιση μήνα, ο Γιώργος Τσαλίκης επανεμφανίζεται στη νυχτερινή Αθήνα μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη στο «Frangelico».