Τρεις διακρίσεις για την Coca-Cola HBC Κύπρου στα Cyprus Retail and Sales Awards 2023


Σημαντικές διακρίσεις που πιστοποιούν την προσήλωσή της στην αποτελεσματική προώθηση των προϊόντων της και τη δημιουργία ενός θετικού εργασιακού περιβάλλοντος, απέσπασε η Coca-Cola HBC Κύπρου στα Cyprus Retail and Sales Awards 2023, που διοργανώνονται από την Boussias Cyprus. Συνολικά, η Coca-Cola HBC Κύπρου εξασφάλισε τρία βραβεία: 1 gold, 1 silver και 1 bronze. Η επίσημη ανακοίνωση των νικητών με την τελετή απονομής των βραβείων, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Η Coca-Cola HBC Κύπρου εξασφάλισε την υψηλότερη διάκριση, κερδίζοντας το gold βραβείο, στην κατηγορία «Digital Εκστρατεία», με την καμπάνια της «Tethered Cap 2023» για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος. Τον Απρίλιο του 2023, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος προχώρησε πρώτο στην Κύπρο σε λανσάρισμα όλων των συσκευασιών του με νέο μη αποσπώμενο καπάκι ακολουθώντας πρώτο την Ευρωπαϊκή οδηγία που θα τεθεί σε ισχύ από τον Ιούλιο του 2024.  Η πρωτιά αυτή κουβαλούσε μαζί της και το βάρος της ευθύνης για τη σωστή ενημέρωση και εκπαίδευση του Κυπριακού κοινού για τα οφέλη της αλλαγής αυτής αλλά και για τα απλά βήματα που θα πρέπει να κάνει για να χρησιμοποιεί σωστά το νέο πώμα. Έτσι, σχεδιάστηκε μια πολύ στοχευμένη digital καμπάνια γύρω από αυτούς τους 2 στόχους, της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης. Η καμπάνια αυτή έτρεξε σε 2 φάσεις, τον Απρίλιο 2023 και την περίοδο Μάϊου-Ιουνίου 2023.

Επιπλέον, η Coca-Cola HBC Κύπρου κατέκτησε το silver βραβείο στην κατηγορία «Εργοδότης Προτίμησης – Ενδυνάμωση ανθρωπίνου δυναμικού – ίσες ευκαιρίες για όλους» καθώς μέσα από στοχευμένες δράσεις και κατάλληλα σύγχρονα εργαλεία ενισχύεται η ενδυνάμωση των ανθρώπων της και προσφέρονται ίσες ευκαιρίες σε όλους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της υλοποίησης προγραμμάτων εξέλιξης που εναρμονίζονται με τα προσωπικά πλάνα ανάπτυξης και καριέρας των ανθρώπων.

Η Coca-Cola ΗΒC Kύπρου, απέσπασε bronze βραβείο, στην κατηγορία  «Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Στελεχών Πωλήσεων» για την πρωτοβουλία «Ακαδημία Πωλήσεων – Μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανάπτυξης και εξέλιξης». Η Ακαδημία Πωλήσεων, αποτελεί βασικό μέρος της ανάπτυξης των ανθρώπων της εταιρείας που εξειδικεύονται στις πωλήσεις και ενσωματώνει όλες τις δραστηριότητες κατάρτισης και ανάπτυξης τους. Μέσω της Ακαδημίας, ενισχύονται οι ικανότητες της ομάδας πωλήσεων της εταιρείας λαμβάνοντας όλα τα εργαλεία και τις γνώσεις που χρειάζονται για να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή τους στην αγορά και να αναπτύξουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Οι διακρίσεις της Coca-Cola ΗΒC Kύπρου είναι αποτέλεσμα των διαχρονικών προσπαθειών της για αριστεία και σε όλα τα επίπεδα δραστηριότητάς της και την εξέλιξη των ανθρώπων της με συνεχή προγράμματα εκπαίδευσης που εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους κι αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους σε κάθε στάδιο της εργασιακής τους πορείας.