Τράπεζα Κύπρου: Προσφέρει λογαριασμό με μηδενικό κόστος διαχείρισης


Η Τράπεζα Κύπρου αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των πελατών της, προσφέρει την επιλογή ανοίγματος ενός Ηλεκτρονικού Λογαριασμού Άμεσης Πρόσβασης (e-Ιnstant) με μηδενική χρέωση σε έξοδα διαχείρισης.

Το προϊόν, απευθύνεται σε ιδιώτες συνδρομητές της 1bank ηλικίας 18 ετών και άνω, οι οποίοι μπορούν να επωφεληθούν ανοίγοντας, εύκολα και γρήγορα τον δικό τους λογαριασμό μέσω  Internet Banking και Boc Mobile app, χωρίς καμία επιβάρυνση σε έξοδα διαχείρισης του λογαριασμού τους και με δωρεάν συνδρομή για τον 1ο χρόνο σε χρεωστική κάρτα.  Ο λογαριασμός αυτός, παρέχει παράλληλα, τη δυνατότητα διεκπεραίωσης συναλλαγών που υπάρχει και σε άλλους λογαριασμούς της Τράπεζας.

Ο λογαριασμός, ο οποίος δημιουργείται  αυτόματα στο όνομα του συνδρομητή και μόνο, προσφέρεται για καταθέσεις ανεξαρτήτως ύψους και μπορεί να χρεωθεί/πιστωθεί μέσω Internet Banking / Mobile Banking / ATM.  Μεταξύ άλλων, όπως και άλλοι λογαριασμοί της Τράπεζα Κύπρου, παρέχει δωρεάν εξερχόμενες πληρωμές μέσω SEPA, για ποσά μέχρι 1.000 ευρώ.  Δίνει ακόμα τη δυνατότητα πληρωμής, μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής δανείων, ασφάλιστρων, ενοικίων ή άλλων εξόδων και μέσω αυτόματης εντολής πληρωμή λογαριασμών κοινής ωφελείας (direct debit).

Εκτός από τον e-Instant, η Τράπεζα Κύπρου προφέρει με μηδενικό κόστος διαχείρισης, το λογαριασμό Νέων 18-25.

Επιπρόσθετα, παρέχονται μειωμένες χρεώσεις για το λογαριασμό Πληρωμών με Βασικά Χαρακτηριστικά.

Οι πελάτες άνω των 65 ετών τυγχάνουν ειδικών προμηθειών / χρεώσεων.

Σε μια περίοδο υψηλών πληθωριστικών τάσεων, η Τράπεζα Κύπρου διαχρονικά δίπλα στους πελάτες της, κατανοώντας τις ανάγκες τους, θα συνεχίσει να συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στην προσπάθεια για αντιμετώπιση του φαινομένου της ακρίβειας στην καθημερινότητά τους και θα συνεχίσει τη δημιουργία νέων προϊόντων που θα καλύπτουν πιο οικονομικά τις ανάγκες των πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Κύπρου.