Τόλης Βοσκόπουλος: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να απέχει από τις πίστες;


Τα δύσκολα φαίνεται πως πέρασαν για τον Τόλη Βοσκόπουλο. Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής, αντιμετώπισε μια περιπέτεια με την υγεία του τον Ιούλιο, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Ωστόσο ο «άρχοντας της νύχτας», φαίνεται να ετοιμάζεται για τη μεγάλη επάνοδο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο 75χρονος αναρρώνει αυτή την περίοδο στο σπίτι με την οικογένειά του και το χειμώνα αναμένεται να βρεθεί και πάλι στην πίστα, και μάλιστα με την άδεια του γιατρού του!

«Τον είδα πρόσφατα, είναι πολύ καλά στην υγεία του, μπορεί να ανέβει στην πίστα, να κάνει συναυλίες και ό,τι άλλο θέλει, γιατί το πρόβλημα το άφησε πίσω και δεν θα χρειαστεί να κάνει κάτι άλλο για αυτό. Η ψυχολογία του είναι εξαιρετική, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο. Ο άνθρωπος που συνάντησα ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε», δήλωσε ο Ελληνοϊορδανός θωρακοχειρουργός Γαβριήλ Νταχάμπρε, που χειρούργησε τον τραγουδιστή τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, ο μεγάλος τραγουδιστής είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο θώρακα, με την έκβασή της να κρίνεται επιτυχημένη. η Η διάρχειά της ήταν 3,5 ώρες και κατά τη διάρκειά της, αφαιρέθηκε όγκος μικρών διαστάσεων.

 

Πηγή: peoplegreece.com