Το ξέσπασμα του Τσαλίκη για τον Παντελίδη:«Είναι ξεφτίλα να μην λέτε την αλήθεια»! (video)

O πάντα ειλικρινής και αυθόρμητος Γιώργος Τσαλίκης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στον Κεν Αλεξανδράτο και την εκπομπή «Celebrity Life Game» για όλους και για όλα.

Δεν διστάζει να παραδεχτεί πως όλα αυτά τα χρόνια έχει και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες. «Υπάρχουν οι μ@@κες, δηλαδή οι στώκοι και οι κακοί .Δεν ξέρω ποιοι από τους δυο είναι πιο επικίνδυνοι και κουραστικοί», αναφέρει.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε  για τον Παντελή Παντελίδη ανέφερε πως είχαν ιδιαίτερη σχέση πριν γίνει γνωστός και ποτέ του δεν θα ξεχάσει τα συγκλονιστικά λόγια που του είπε ο πατέρας του Σταύρος Παντελίδης την ημέρα της κηδείας του τραγουδιστή.

«Κάναμε μαθήματα φωνητικής στον ίδιο δάσκαλο και είχε γνωριστεί με τον γιο μου τον μεγάλο. Την ημέρα της κηδείας που πήγα με τη Δώρα, η οποία  και έτρεμε επειδή είχε χάσει τον αδερφό της σε τροχαίο, ο πατέρας του πάνω από το φέρετρο μου έλεγε “ο Παντελής σε εκτιμούσε πάρα πολύ”».

 Μάλιστα πήρε  θέση σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα γύρω από τον θάνατο του Παντελίδη και είπε πως όλο αυτό είναι άδικο για τη μνήμη του.

Μάλιστα, συμβούλευσε  τις δυο κοπέλες να μιλήσουν ανοιχτά και να μάθουν όλοι την αλήθεια. «Εντάξει έχεις ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ αλλά βγες κάποια στιγμή σε μια κάμερα και πες τι έγινε. Τι περιμένεις έναν χρόνο. Εγώ αυτό θα έκανα. Είναι ξεφτίλα ας τελειώνει αυτό το θέμα», δήλωσε.

[ot-video][/ot-video]

Ο τραγουδιστής ανέφερε πως η σύζυγός του Δώρα είναι εκείνη που βάζει πρόγραμμα στα παιδιά, και μια αγαπημένη του συνήθεια το τελευταίο διάστημα με τους γιους του είναι να βλέπουν «Survivor».

Επιπλέον, ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να ασχοληθούν τα παιδιά του με το τραγούδι. «Τους έχω πει ότι υπάρχουν προβεβλημένα άτομα που είναι σοβαρά και άλλα που είναι σούργελα», δήλωσε.

Ωστόσο, παραδέχτηκε  πως οι γονείς του ήταν θετικοί στο να ασχοληθεί με το τραγούδι, ενώ τόνισε πως έχει κάνει καβγάδες στο Twitter. Ακόμη, δεν ξεχνά τη φορά που κάποιο πολύ γνωστό πρόσωπο έθιξε την οικογένειά του και τον πήρε τηλέφωνο και του… άλλαξε τα φώτα.

Ο Γιώργος αποκάλυψε πως του έχουν προτείνει να γίνει κριτής σε talent show και παραδέχεται πως. «Τα talent shows κάνουν καλό στους κριτές, παρά στους διαγωνιζόμενους». Μάλιστα δήλωσε πρόθυμος να συμμετάσχει σε μια εβδομαδιαία εκπομπή, ενώ παραδέχτηκε πως τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση.

star.gr