Το «X-Factor» επιστρέφει με ονόματα – έκπληξη!

Έπειτα από τρεις κύκλους στις αρχές της δεκαετίας στον ΑΝΤ1 και δύο ακόμη που ακολούθησαν αργότερα στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, το επιτυχημένο παγκοσμίως μουσικό project «X-Factor» επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Open.

Ο νέος κύκλος θα είναι εντυπωσιακός και σύμφωνα με δημοσίευμα του Tv Έθνους θα υπάρχουν εκπλήξεις και καινοτομίες, ενώ το σόου θα φιλοξενηθεί σε ένα υπερσύγχρονο πλατό όπου θα χρησιμοποιηθεί η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία έναρξης του νέου κύκλου του «Χ Factor», ωστόσο το πιθανότερο είναι η πρεμιέρα να γίνει μέσα στον Φεβρουάριο. Ήδη έχει ανακοινωθεί η παρουσιάστρια του προγράμματος, η οποία δεν είναι άλλη από τη Δέσποινα Βανδή, που επανακάμπτει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του Οpen.

Σύντομα θα ανοίξει και η πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων. Σύντομα θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις για τη στελέχωση της κριτικής επιτροπής. Δύο πρόσωπα που έχουν πέσει στο τραπέζι ως ιδέα των στελεχών του καναλιού της Παιανίας είναι η Τάμτα την οποία είδαμε στην κριτική επιτροπή και των δύο προηγούμενων κύκλων αλλά και η λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που το όνομα της αοιδού ακούγεται για κριτική επιτροπή. Είχε ακουστεί και όταν το «The Voice» μετακόμισε στον ΣΚΑΙ, ωστόσο τότε οι συζητήσεις δεν προχώρησαν. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει γίνει συζήτηση με καμία από τις δύο τραγουδίστριες.

Πηγή: Tv Έθνος