Το Wolfgang’s Steakhouse Limassol υποδέχεται το Φθινόπωρο με καταιγισμό γευστικών προκλήσεων


Το Wolfgang’s Steakhouse Limassol, ένα από τα διασημότερα εστιατόρια της πόλης, υποδέχεται το Φθινόπωρο σε ένα μοναδικό και αυθεντικό περιβάλλον, αφήνοντας τις αισθήσεις να ταξιδέψουν μέσα από γεύσεις, χρώματα και μυρωδιές, και προσφέροντας μια πολυδιάστατη εμπειρία που ξεπερνά τα όρια της γαστρονομίας και αγγίζει την τέχνη.

Τέχνη της Γαστρονομίας & Φθινοπωρινές επιλογές: Στο βραβευμένο Wolfgang’s Steakhouse Limassol, κάθε πιάτο αποτελεί και μια ξεχωριστή δημιουργία, με κάθε συστατικό να επιλέγεται με προσοχή και αγάπη στη λεπτομέρεια, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό ταξίδι απολαύσεων, με τη σφραγίδα των εμπνευσμένων σεφ του εστιατορίου.

Σήμα κατατεθέν του εντυπωσιακού μενού, το steak, με αριστοτεχνικά ψημένες επιλογές, πιστοποιημένες ως “prime” και παρασκευασμένες από φρέσκο βοδινό USDA Prime Black Angus. Για τους λάτρεις των θαλασσινών, το Raw Bar Selection από ψάρια, όστρακα και θαλασσινά αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση από τον πλούτο της θάλασσας.

Εκλεπτυσμένη Εμπειρία: Στο Wolfgang’s Steakhouse Limassol, τα δροσιστικά signature cocktails, φτιαγμένα με φαντασία και πάθος, σας προσκαλούν να ανακαλύψετε μια ανυπέρβλητη γευστική απόλαυση. Η εντυπωσιακή cava, με εκλεκτές ετικέτες κρασιών, υπόσχονται να ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Ατμοσφαιρική Βεράντα: Για τους περισσότερο ρομαντικούς, η βεράντα του εστιατορίου αποτελεί τον ιδανικό χώρο, για ένα αξέχαστο δείπνο υπό τον φθινοπωρινό έναστρο ουρανό. Οι υψηλοί φοίνικες και ο μοναδικός εξωτερικός φωτισμός δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα που συμπληρώνει την εμπειρία.

Μεσημέρια Κυριακής: Το Wolfgang’s Steakhouse Limassol υποδέχεται τους εκλεκτούς πελάτες του και τις Κυριακές τα μεσημέρια, προσφέροντας τους μια ακόμα γαστριμαργική εμπειρία, με πλειάδα επιλογών από το εντυπωσιακό μενού του.

INFO: Wolfgang’s Steakhouse Limassol | Λεωφόρος Αμαθούντος 6, Μουτταγιάκα

Τ: 25 944 004 | W: www.wolfgangssteakhouse.com.cy