Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, συνεχίζει να βραβεύεται!


Το πολυβραβευμένο υδροπάρκο WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα συνεχίζει να έχει κάνει την διαφορά στη βιομηχανία αναψυχής, με τις εξαιρετικές υπηρεσίες που κάνουν τους επισκέπτες του να επιστρέφουν για περισσότερα.

Το πάρκο έχει αποδείξει για άλλη μια φορά την υπεροχή του, καθώς συνεχίζει να σαρώνει το ένα βραβείο μετά το άλλο. Πρόσφατα, το πάρκο αναγνωρίστηκε για την εξαιρετική ψηφιακή του παρουσία και την ιδιότητά του ως κορυφαίου θεματικού πάρκου στην Κύπρο και την Ευρώπη, στα The Cyprus Tourism Awards, λαμβάνοντας δύο χάλκινα βραβεία.

Το θεματικό πάρκο WaterWorld είναι ένας αγαπημένος προορισμός τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες εδώ και χρόνια, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γεμάτη αδρεναλίνη. Με τη δέσμευσή του να παρέχει μια παγκοσμίου φήμης εμπειρία ψυχαγωγίας, δεν είναι περίεργο που το πάρκο έχει κερδίσει ακόμη δύο αξιόλογες αναγνωρίσεις.

Ως ηγέτης του κλάδου, η επιτυχία του Waterworld WaterPark μπορεί να αποδοθεί στην ακλόνητη αφοσίωσή του στην παροχή αριστείας σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων του υδροπάρκου.

Ο Γενικός Διευθυντής του Waterworld WaterPark, κ. Ιωσήφ Πέτρου, παρέλαβε τα πρόσφατα βραβεία κύρους για λογαριασμό του πάρκου, υπογραμμίζοντας περαιτέρω τη δέσμευση του οργανισμού για αριστεία. Με αυτές τις δύο νέες διακρίσεις στο όνομά του, το Θεματικό Πάρκο WaterWorld  WaterPark Ayia Napa έχει εδραιώσει τη θέση του ως κορυφαίος προορισμός στην Κύπρο και την Ευρώπη και το πάρκο είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες σε κάθε επισκέπτη.

Website: https://waterworldwaterpark.com/

Facebook: www.facebook.com/WaterWorldWaterPark/
Instagram:
https://www.instagram.com/waterparkcyprus/

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=vL63XkBhi00