Το ΤΡΙΤΟ γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη στη Λεμεσό με τους ακροατές του


Το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 30 χρόνια από τη λειτουργία του, γιόρτασε χθες Τσικνοπέμπτη με ζωντανές εκπομπές στη Λεμεσό.

Από τις 10.00 το πρωί έως τη 13:00 μετά το μεσημέρι, η Αθηνά Βιολάρη, η Αλεξία Καρακάννα και ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου έκαναν ζωντανή μετάδοση από την πλατεία Σαριπόλου. Με κέφι, μουσική και γλέντι και με καλεσμένους παλιούς και νέους καρναβαλιστές, κατασκευαστές αρμάτων, παλιούς και νέους βασιλιάδες και χιλιάδες ακροατές της αγαπημένης συχνότητας. Παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, Ανδρέας Φράγκος, και τα μέλη Γιάννης Τσαγγαρίδης και Ιορδάνης Παλληκαράς.

Από τις 4:00 έως τις 6:00 το απόγευμα το συνεργείο του ΡΙΚ μεταφέρθηκε σε γνωστό Λεμεσιανό στέκι, από όπου τόσο οι παρευρισκόμενοι όσο και οι ακροατές του Τρίτου Προγράμματος απόλαυσαν ένα αλλιώτικο καρναβαλίστικο γλέντι. Οι κανταδόροι «Γιωργαλλέτοι» τους χάρισαν ένα δίωρο πρόγραμμα με καντάδες της Λεμεσού και των Επτανήσων ενώ κόσμος που έφτασε εκεί όχι μόνο από τη Λεμεσό αλλά από ολόκληρη την Κύπρο, έστελνε τα δικά του μηνύματα στην πρώτη αυτή εκδήλωση που ανοίγει τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις της Λεμεσού.