Το τριήμερο του Κατακλυσμού πλησιάζει με μοναδικές επιλογές από τη Louis Hotels!


Από το τριήμερο του Κατακλυσμού δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι προσφορές για αξέχαστες διακοπές γεμάτες από στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης στις υπερσύγχρονες μονάδες της Louis Hotels στην Κύπρο, αλλά και στα ελληνικά νησιά.

Η Louis Hotels, έχοντας παράδοση χρόνων στις καλοκαιρινές προσφορές, διαθέτει ποικιλία επιλογών που ικανοποιούν όλους τους τύπους διακοπών σε Πρωταρά, Πάφο, Λεμεσό, Κέρκυρα, Μύκονο, Κεφαλονιά και στα Χανιά.

Οι λάτρεις των αποδράσεων με την οικογένεια, μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους σε ειδικά διαμορφωμένα ξενοδοχεία της Family Collection, ενώ όσοι επιθυμούν να βιώσουν την ιδανική απόδραση με το ταίρι τους, τα design for adults ξενοδοχεία της Elegant & Exclusive Collection by Louis Hotels θα εντυπωσιάσουν κάθε επισκέπτη.

Μία νέα επιλογή που θα μαγέψει κάθε επισκέπτη, με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, την αιθέρια ομορφιά και ηρεμία που αποπνέει, είναι το πιο πρόσφατο και πεντάστερο μέλος της Elegant Collection, το ολοκαίνουργιο 5* Cali Resort & Spa στην Πάφο, σχεδιασμένο αποκλειστικά για ενήλικες. Το πέντε αστέρων Cali Resort & Spa διαθέτοντας ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο στυλ, καθώς και πολυτέλεια χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές δίπλα στον κόλπο των Κοραλλίων.

Όσοι προτιμούν μια πιο κοσμοπολίτικη απόδραση, ο τέλειος προορισμός είναι το κομψότατο και πρόσφατα ανακαινισμένο Royal Apollonia που αποτελεί την πεντάστερη παραθαλάσσια επιλογή της Λεμεσού.

Για αυτούς που επιθυμούν να ζήσουν την εκλεπτυσμένη ιδιωτικότητα με τους αγαπημένους τους, οι πολυτελείς επαύλεις της Louis Hotels, Althea Kalamies Luxury Villas στον Πρωταρά, αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή. Ταυτόχρονα, η Louis Hotels διαθέτει προσφορές σε όλες τις εντυπωσιακά σχεδιασμένες επαύλεις της, LouisVillas.

Το τριήμερο αποτελεί εξαίρετη αφορμή για οικογενειακές αποδράσεις στην υπέροχη Πάφο. Οι προσφορές της Louis Hotels θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης σε κάθε επισκέπτη αφού ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους καθενός, προσφέροντας από δωρεάν διαμονή για ένα παιδί, 10% επιπρόσθετη έκπτωση κάνοντας κράτηση μέσω του loyalty program της Louis Hotels ή δωρεάν αναβάθμιση γεύματος.

Τέλος, αξιοσημείωτο παραμένει το γεγονός πως η Louis Hotels διαθέτει μοναδικές προσφορές που αφορούν τα ελληνικά νησιά. Το τριήμερο του Κατακλυσμού πλησιάζει και οι φετινές προσφορές θα το κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό και σίγουρα… αξέχαστο, Louis Hotels | Best Hotel Offers in Cyprus and Greece| Special Offers