Το τραγούδι-δώρο του Βασίλη Καρρά στον Νίκο Ρωμανό


Ένα τραγούδι, τεράστια προίκα, ήρθε να προστεθεί στο ρεπερτόριο του Νίκου Ρωμανού, από τη στιγμή που αποτελεί δώρο από καρδιάς, του σπουδαίου Βασίλη Καρρά. Σε στίχους και μουσική του μεγάλου Θεσσαλονικιού λαϊκού τροβαδούρου, το «Πώς Μπορείς (Έφυγες)», είναι μία σπουδαία απόδειξη, ότι πιστεύει το τεράστιο καλλιτεχνικό ταλέντο του Νίκου Ρωμανού, επιλέγοντάς τον να ερμηνεύσει ένα από τα μουσικά «παιδιά» του.  Σε ανάρτησή του στα social media του, ο Νίκος Ρωμανός, θέλησε να τον ευχαριστήσει και δημόσια, για τη μεγάλη τιμή που του έκανε, που όπως αποκάλυψε, ήταν να το ερμηνεύσει άλλος τεράστιος τραγουδιστής, αλλά προτίμησε να το αφήσει να σκονίζεται στο συρτάρι.

«Ο κύριος Βασίλης Καρράς έγραψε κάποτε αυτό το τραγούδι για έναν φίλο του τεράστιο τραγουδιστή….αλλά έμεινε στην άκρη σκονισμένο……..
Μεγάλη μου τιμή, η διάθεση του, να μου το κάνει δώρο και να το έχω προίκα στα δικά μας τραγούδια .
Το τραγούδι υπάρχει σε 2 όμορφες εκτελέσεις, μια με κιθάρες και άλλη μία με μπουζούκια. Καλή ακρόαση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ρωμανός, που ανήκοντας πλέον στο δυναμικό της Sonar Music, με τα νέα του τραγούδια, το «Ρώτησα την αμμουδιά» και το «Live Unplugged» του να κερδίζουν την αγάπη του κόσμου, σαρώνει τις Δευτέρες στο «
Jojo» στο Μπουρνάζι, ενώ σύντομα θα δίνει τον παλμό της διασκέδασης στον «Σπάγγο» στο Μικρολίμανο, για περιορισμένες Κυριακάτικες εμφανίσεις.

Δείτε περισσότερα στη σελίδα του Νίκου Ρωμανού στο Facebook