Το τραγούδι BIG BOY PROBLEMS είναι ακόμη ένας σταθμός στα μεγαλόπνοα σχέδια του πολυτάλαντου rapper A!MS.


Το τραγούδι BIG BOY PROBLEMS είναι ακόμη ένας σταθμός στα μεγαλόπνοα σχέδια του πολυτάλαντου rapper A!MS.

Η rap μουσική είναι συνώνυμη με τον A!MS, ο οποίος με τα τελευταία του άκρως επιτυχημένα τραγούδια όπως τα ‘Diablo’, ‘Honor’ και το ‘iLike συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη του πορεία. Οι συνεργασίες του με τους Julian Marley, Projexx, Akelle (WSTRN) και Cool & Dre, προμηνύουν την επιτυχία του καινούργιου του τραγουδιού  Big Boy Problems’ που μόλις κυκλοφόρησε, όπως και του album του με τίτλο ‘OFFSHORE’ που θα είναι διαθέσιμο από τις 26 Νοεμβρίου 2021.

Το ‘Big Boy Problems’ μας τραβάει άμεσα την προσοχή χάρη στις έντονες λυρικές ικανότητες του A!MS που συνοδεύονται από δυναμική απήχηση κρουστών οργάνων και συνθετικών vibes. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες επιτυχίες του A!MS, το ‘Big Boy Problems’ αναδεικνύεται σε ένα σόλο τραγούδι που εξερευνά τη ζωή του στο προσκήνιο και τα προβλήματα που προκύπτουν από μια ζωή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με δυναμικές σκηνές, περιτριγυρισμένος από όμορφες παρουσίες και επιδεικνύοντας ένα αξιοζήλευτο lifestyle, ο A!MS κάνει νύξη μέσω του βίντεο κλιπ του Big Boy Problems, ότι πολλές φορές δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όσο φαίνονται. Όπως λέει και ο ίδιος «Με την επιτυχία, ανεβαίνει το επίπεδο και οι προσδοκίες του κοινού, που συνεχώς αναμένει όλο και πιο αυθεντικά πράγματα από έναν καλλιτέχνη».

Ο Α!MS παραμένει ένας από τους κορυφαίους Κύπριους καλλιτέχνες στο είδος του, με πάνω από 50 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, πολλά βραβεία και πλατινένιους δίσκους. Με την αναγνώριση του στον διεθνή τύπο σε έντυπα όπως τα HELLO!, NOTION, CLASH και το Wonderland, όπως και με την προβολή του στο BBC Radio 1Xtra, Kiss FM και Apple Music 1, είναι αδιαμφησβήτητο ότι η πορεία του Α!MS είναι και θα παραμείνει κατακόρυφη.

Ακολουθήστε τον A!MS στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του και μείνετε ενήμεροι για τις επερχόμενες κυκλοφορίες του και πολλά άλλα.

INSTAGRAM / SPOTIFY / TWITTER / YOUTUBE /