Το «The Voice 4» αρχίζει – Η πρώτη φωτογραφία της κριτικής επιτροπήςΗ αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του «The Voice» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες για ένα χειμώνα γεμάτο μουσική και επίδοξα ταλέντα.

Το «The Voice of Greece», το δημοφιλέστερο και πιο αγαπημένο μουσικό show στον κόσμο και στην Ελλάδα, επανέρχεται με τον τέταρτο κύκλο του.

Η αναζήτηση για τη νέα μεγάλη φωνή που θα διεκδικήσει το δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal συνεχίζεται αυτό το χειμώνα.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το επόμενο «The Voice» έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και από τον Αύγουστο έχει αρχίσει επίσης η μαραθώνια διαδικασία του pre-castng, η οποία θα κάνει τη διαλογή των επίδοξων ταλέντων που θα λάβουν μέρος στην περίφημη φάση των «Blind Auditions» που έφερε επανάσταση στα talent shows, καθώς υπολογίζει αποκλειστικά και μόνο τη φωνή του διαγωνιζόμενου.

Η περυσινή συναρπαστική σεζόν σημαδεύτηκε από την ανανέωση σε όλες τις θέσεις του επιτυχημένου τηλεοπτικού φορμάτ.

Τους ρόλους των «coaches» ανέλαβαν για πρώτη φορά ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς, η «Number One» Έλενα Παπαρίζου, ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης και ο οξυδερκής Κωστής Μαραβέγιας. Σε συνδυασμό με τον απολαυστικό Γιώργο Καπουτζίδη στο πόστο του παρουσιαστή, δημιουργήθηκε μία ακαταμάχητη παρέα με ανεπανάληπτη χημεία που απέκτησε θέση στις καρδιές του κοινού.

«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», υποστηρίζει η περίφημη ρήση και η αγαπημένη πεντάδα ενώνεται ξανά για το νέο κύκλο του «The Voice».

Το πρώτο γύρισμα για τις «Blind Auditions» έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης (20/09) στο Κλειστό Γήπεδο του Γαλατσίου, όπου στήθηκε εκ νέου το σκηνικό του μουσικού show. Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας πόζαραν για την πρώτη φωτογραφία της ερχόμενης σεζόν, ανυπομονώντας να γνωρίζουν τα καινούρια ταλέντα που θα συμμετάσχουν.