Το ταξίδι παρέα με τους ήρωες της σειράς «9 ΜΗΝΕΣ» συνεχίζεται… Πότε είναι η πρεμιέρα;

Τους γνωρίσαμε σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής του καθενός ξεχωριστά, τους αγαπήσαμε, ταυτιστήκαμε μαζί τους και αγωνιούσαμε για τις περιπέτειες τους…

Τους συναντάμε ξανά φέτος, να υφίστανται τις συνέπειες των επιλογών τους και να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις.  Μαζί τους νέα πρόσωπα, που θα φέρουν αναταράξεις, ανατροπές, κινδύνους,  απειλές…

Η σχέση του Μάνου και της Μαρίνας θα αντέξει;  Ο Μάνος θα ζήσει χάρη στην Σοφία… αλλά ποια είναι η Σοφία τελικά; Μια γυναίκα γεμάτη μίσος ή μια γυναίκα τρελή από έρωτα; Και πως θα επιδράσει η παρουσία της στην σχέση Μάνου- Μαρίνας;  Η Μαρίνα θα βρεθεί μπροστά σε μια νέα κατάσταση που θα την υποχρεώσει να κάνει μια ακραία κίνηση, που θα φέρει τα πάνω- κάτω στην ζωή όλων. Ο Μάνος θα πληρώσει ακριβά την εγκατάλειψη του θύματος του στο τροχαίο. Θα βρεθούν και οι δύο ένα βήμα πριν από τον γκρεμό. Θα αντέξει ο έρωτας αυτών των δύο ανθρώπων που πέρασαν τόσα για να είναι μαζί; Ή όχι;


ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 22:20


Η Δάφνη και ο Αντρέας θα δουν την σχέση τους να κλονίζεται. Την εμπιστοσύνη,  που με τόσο κόπο χτίστηκε ανάμεσα τους, να γκρεμίζεται…

Ένας άλλος άντρας θα παίξει ρόλο σ αυτό; Έρχεται για να απονείμει  δικαιοσύνη σύμφωνα με το γράμμα του νόμου. Θα αντέξει να το πάει μέχρι το τέλος; Ή στην πορεία θα διαπιστώσει ότι πολλές φορές η δικαιοσύνη απονέμεται στην «σκοτεινή» πλευρά του δρόμου;

Ο μικρός που μπήκε έτσι απρόοπτα στην ζωή τους θα βοηθήσει στο να είναι μαζί ή το αντίθετο;

Ο Αντρέας, στην προσπάθεια του να σώσει τον μικρό Οδυσσέα από τον θάνατο, θα πάθει κάτι που θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που βλέπει την Δάφνη, τον κόσμο, τα πάντα… Θα γίνει ένας άλλος άνθρωπος.

Θα μπορέσει η Δάφνη να μείνει μαζί μ αυτόν τον «νέο» Αντρέα; Ή την καρδιά της θα την κερδίσει τελικά ο «άλλος» άντρας;

Ο Άλκης και η Κρίστη, θα καταλάβουν ότι ο εφηβικός έρωτας δεν αντέχει στην κοινωνία των ενηλίκων, όταν μάλιστα αυτή η κοινωνία εκφράζεται και μέσα από τον αθέατο κόσμο της πολιτικής και της showbiz.

Τα δυο νέα παιδιά αλλάζουν, ωριμάζουν. Θα τα φέρει αυτό πιο κοντά ή θα τα απομακρύνει οριστικά;

Ο Άλκης, τυφλωμένος από την φιλοδοξία και μπλεγμένος στα πλοκάμια της «βρόμικης» πλευρά της πολιτικής,  θα πάρει έναν δρόμο που σταδιακά θα τον οδηγήσει στην Κόλαση.

Η Κρίστη, ψάχνοντας απεγνωσμένα «κάποιον να την προσέχει» θα πέσει θύμα μιας κοπέλας με ψύχωση κι ενός άντρα που θέλει να την κάνει κάτι άλλο απ αυτό που είναι. Και θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσον γι αυτό.

Πόσο θα κινδυνεύσει η ζωή τους αλλά και η ελευθερία τους;

Η Μάρθα και ο Πέτρος είναι κι αυτοί έρμαια του δρόμου που διάλεξαν. Θα πληρώσουν ακριβά τα λάθη τους, θα ρισκάρουν τις ζωές τους και τις ζωές αγαπημένων τους προσώπων μέχρι να ξεπεράσουν τα εμπόδια. Αλλά εκεί που θα νομίζουν ότι τα ξεπέρασαν θα διαπιστώσουν ότι η ζωή έχει άλλα σχέδια γι αυτούς… πιο τραγικά!

Και γύρω από αυτούς του κεντρικούς ήρωες, μια πληθώρα νέων προσώπων έρχεται να ανατρέψει ισορροπίες, να δημιουργήσει νέους έρωτες, να εξαπολύσει νέες απειλές.

Όλοι οι αγαπημένοι ήρωες, στην συνέχεια αυτού του ταξιδιού, θα βρεθούν αντιμέτωποι με το «σκοτεινό» κομμάτι του εαυτού τους. Θα κληθούν να δώσουν απάντηση σε βαθειά και ουσιαστικά διλήμματα.

Θα τα καταφέρουν; Θα ευτυχήσουν; Θα δυστυχήσουν; Θα ζήσουν;

Κανείς δεν ξέρει… Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα μας συγκινήσουν, θα μας κάνουν να ταυτιστούμε μαζί τους και θα μας συντροφέψουν μοναδικά για μια ακόμα χρονιά.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Σπιρώνης, Λίνος Χριστοδούλου

ΣΕΝΑΡΙΟ: Άννα Αδριανού, Γιάννης Μπότσης, Μάρω Γιαννοπούλου

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Αλέξανδρος Σταύρου, Άννα Αδριανού, Φαίη Ξυλά, Μαριάννα Καυκαρίδου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Μέμος Μπεγνής, Ευγενία Σαμαρά, Μαρία Μιχαήλ, Αντωνία Χαραλάμπους, Δημήτρης Παπαδάκης, Νιόβη Σπυριδάκη, Κύνθια Παυλίδου, Κρίστοφερ Γκρέκο, Μόνικα Μελέκη, Στράτος Χατζηηλίας, Μήδεια Χάνα, Γιάννος Αντωνίου, Σώτος Σταυράκης, Πάρις Αριστείδου, Δέσποινα Χρυσάνθου, Αναστασία Δρακά, Βαια Καθιώτη, Νατάσα Μήττα.

Στο ρόλο του Πέτρου, ο Νίκος Γαλανός.