Το #SupportCY στηρίζει και πάλι την Υπηρεσία Ασθενοφόρων Η Unicars παραχωρεί μικρό λεωφορείο για τις ανάγκες της πανδημίας του COVID-19


Το #SupportCY βρίσκεται και πάλι δίπλα στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων, στηρίζοντας το δύσκολό της έργο στη μάχη ενάντια στον COVID–19 και τη φροντίδα των θετικών περιστατικών κορωνοϊού. Γι’ άλλη μια φορά το Δίκτυο, μετά από έκκληση της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, παραχωρεί ένα μικρό λεωφορείο (minibus) για τη μεταφορά των πολιτών που πιθανόν να έχουν επιμολυνθεί από τον ιό, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Το λεωφορείο παραχωρείται από την Unicars, μέλος του #SupportCY.

Η κ. Χριστιάννα Διογένους, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Unicars, σε δηλώσεις της αναφέρει: «Οι συνθήκες που βιώνουμε είναι όντως ιδιαίτερες και απαιτούν από όλους προσοχή και επαγρύπνηση! Στην Unicars, έχοντας διαχρονικά βαθιά στο DNA μας την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, έχουμε διαμορφώσει ένα μακροχρόνιο πλάνο δράσεων για να είμαστε διαρκώς δίπλα στην κυπριακή κοινωνία και να ανταποκρινόμαστε στις οποιεσδήποτε ανάγκες παρουσιαστούν. Στο πλαίσιο των επιμέρους ενεργειών που άρχισαν τον Μάρτιο μέσω του #SupportCY, με την προσφορά τριών αυτοκινήτων στο Συντονιστικό Κέντρο των Κινητών Συνεργείων του Υπουργείου Εργασίας με σκοπό την αντιμετώπιση του COVID-19, είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να διαθέσουμε σήμερα, και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, ένα minibus της Volkswagen. Το minibus θα χρησιμοποιηθεί για τις αυξημένες ανάγκες της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων για μεταφορά ασθενών που πιθανόν να είναι φορείς του Covid-19, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το σπουδαίο και δύσκολο έργο που επιτελεί καθημερινά. Πιστεύουμε πως πρέπει να ενώσουμε όλοι μαζί, όσοι έχουμε τη δυνατότητα και μπορούμε, τις δυνάμεις μας προκειμένου να βοηθήσουμε την κοινωνία συντονισμένα».

To minibus παραδόθηκε στην Προϊσταμένη Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, κ. Ριάνα Κωνσταντίνου από τον Διευθυντή Marketing της Unicars, κ. Κωνσταντίνο Ανανιάδη, στην παρουσία της Διευθύντριας Εταιρικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας Κύπρου κ. Έλλης Ιωαννίδου και του Προέδρου του Οργανισμού Reaction, κ. Μάριου Σταύρου.

Το Δίκτυο #SupportCΥ δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Κύπρου με τη συνεργασία του ΜΚΟ Reaction, για τη στήριξη της Πολιτείας σε κρίσιμες στιγμές. Μαζί με επιχειρήσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις και οργανωμένα σύνολα, δημιουργήθηκε μια δομημένη συνεργασία σε μια προσπάθεια στήριξης της κυπριακής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενάντια στον Covid-19.

Μέχρι σήμερα το #SupportCY απαριθμεί 72 μέλη και συνεχίζει να μεγαλώνει. Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να αποταθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση supportcy@bankofcyprus.com, να αναφέρουν τα βασικά στοιχεία της προσφοράς τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.