Το σεξ στη θάλασσα και ο κίνδυνος να «εγκλωβιστής» μέσα της

Ειδυλλιακό βραδινό, το κύμα να σκάει απαλά στην ερημική ακτή και η ιδέα για μια κοινή βουτιά φαντάζει καταπληκτική. Αναπόφευκτο είναι λοιπόν το επόμενο βήμα είναι, τι άλλο, το σεξ μέσα στη θάλασσα. Φαντάζει και είναι ωραίο, αλλά όμως δεν είναι και ακίνδυνο, αφού μπορεί να προκαλέσει μέχρι και …αιχμαλωσία!

Το σεξ μέσα στο νερό έχει φυσικά τα υπέρ του και είναι το παιχνίδι του εγκεφάλου, η σκέψη, η αίσθηση, η φαντασία, η εμπειρία, όλα αυτά!

Όμως υπάρχουν και τα κατά, που λέγονται μικρόβια. Σκέψου ότι με τη διείσδυση του πέους διοχετεύεται στον κόλπο της γυναίκας και θαλασσινό νερό το οποίο περιέχει βακτήρια και λοιπούς μικροοργανισμούς που δεν υπάρχει λόγος να κατοικοεδρεύουν στο σώμα της. Όσο για σένα δεν έχεις και μεγάλο πρόβλημα!

Από την άλλη το υγρό στοιχείο είναι άκρως ερωτογενές, όμως στη θάλασσα η χαμηλή θερμοκρασία του νερού δεν επιτρέπει τη μέγιστη απόλαυση κι αυτό γιατί το θαλασσινό νερό τροποποιεί σημαντικά το pΗ του κόλπου με αποτέλεσμα μετά από λίγα λεπτά να μειώνεται η απόλαυση για τη γυναίκα και αυτό είναι κάτι που ανακλάτε και σε σένα. Αυτό οφείλεται στην ανεπαρκή λίπανση του κόλπου που μεγαλώνει το ενδεχόμενο μικροτραυματισμών!

Από την άλλη εσύ έχει να αντιμετωπίσεις και τον …συρρικνωμένο μικρούλη σου, που είναι αναπόφευκτο να συμβεί εντός του θαλασσινού νερού!

> Η αιχμαλωσία του …μικρούλη!

Υπάρχει όμως το άσχημο ενδεχόμενο να «αιχμαλωτιστεί» ο μικρούλης σου, εντός του κόλπου της. Είναι αυτό που λέμε να κολλήσετε και δεν είναι μύθος όπως πιστεύουν κάποιοι.

Και σίγουρα δεν πιστεύουν ότι είναι μύθος, το ζευγάρι στην παραλία του Πόρτο Ντι Τζιόρζιο στην Ιταλία. Όπως μεταφέρει η ιταλική έκδοση του διαδικτυακού ειδησεογραφικού πρακτορείου The Local, το ζευγάρι «κόλλησε» ενώ έκανε σεξ μέσα στη θάλασσα.

Ανήμποροι να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλο λόγω της αναρρόφησης, αναγκάστηκαν να παραμείνουν στο νερό έως ότου ζήτησαν βοήθεια από μια κυρία, η οποία τους προσέφερε μια πετσέτα ώστε να μπορέσουν να καλύψουν τα ενωμένα σώματά τους και να βγουν τελικά από τη θάλασσα.

Στη συνέχεια κάλεσαν γιατρό, ο οποίος και κατέφθασε στην παραλία, χωρίς όμως να μπορέσει να βοηθήσει το ζευγάρι. Έτσι, οι δύο Ιταλοί μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Οι γιατροί χορήγησαν στη γυναίκα ένεση ώστε να διασταλεί η μήτρα και να «απεμπλακεί» το πέος του συντρόφου της.

Πρόκειται για ένα σπάνιο περιστατικό «αιχμαλωσίας πέους», όταν δηλαδή οι μύες του κόλπου σφίγγουν ερμητικά γύρω από το ανδρικό μόριο, κάτι που μπορεί να συμβεί.

> Η προφύλαξη

Και ας μην ξεχνάς ότι στο σεξ στη θάλασσα προϋποθέτει απουσία προφύλαξης και αυτό από μόνο του είναι απαγορευτικό και άκρως επικίνδυνο. Γιατί πως θα βάλεις το προφυλακτικό μέσα στο νερό;

Τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα είναι από τις πιο ισχυρές μάστιγες της εποχής μας και άκρως επικίνδυνα.

πηγή: activeman.gr