Το SAP® ANALYTICS CLOUD αναγνωρίζεται απο τις εκθέσεις ‘PLANNING AND ENTERPRISE BI AND ANALYTICS PLATFORMS REPORTS’ της BARC

01 Feb 2013, Houston, Texas, USA --- Businesswoman holding tablet computer with pie chart --- Image by © Terry Vine/Blend Images/Corbis
Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η κορυφαία εταιρεία αναλυτών BARC αναγνώρισε τη λύση SAP® Analytics Cloud ως κορυφαία στις εκθέσεις της: Planning Survey 19 και Enterprise BI and Analytics Platforms Report .

Η έρευνα ‘Planning Surveyαπένειμε κορυφαίες βαθμολογίες στη SAP ανάμεσα σε πέντε συμμετέχοντες – ξεπερνώντας κάθε άλλη εταιρεία που συμμετείχε στις αντίστοιχες κατηγορίες. Η έρευνα αξιολόγησε feedback χρηστών σχετικά με τον προγραμματισμό της επιλογής προϊόντων και τη χρήση τους σε 28 κύριους δείκτες απόδοσης (KPIs), συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω: επιχειρηματικά πλεονεκτήματα, επιτυχία του έργου, επιχειρηματική αξία, ικανοποίησης πελατών, εμπειρίας χρήστη, λειτουργικότητα σχεδιασμού και ανταγωνιστικότητα. Τα ευρήματα των χρηστών που συμμετείχαν στην έρευνα περιλαμβάνουν:

  • Ποσοστό 100% στην σχέση αξίας – ποιότητας για το SAP Analytics Cloud, σε κλίμακα Άριστο – Καλό – Ικανοποιητικό ( Η SAP ήταν ο μόνος προμηθευτής που κατέγραψε αυτό το ποσοστό).
  • Ποσοστό 85% για το προκαθορισμένο περιεχόμενο προγραμματισμού στο SAP Analytics Cloud σε κλίμακα Πολύ καλό – Καλό – Ικανοποιητικό.
  • Ποσοστό 88% στη λειτουργικότητα του SAP Analytics Cloud για προσομοιώσεις σε κλίμακα Άριστο – Καλό – Ικανοποιητικό.

Η Έκθεση ‘The BARC Score: Enterprise BI and Analytics Platforms Reportανέδειξε το SAP Analytics Cloud ως Ηγέτη στην αγορά, τοποθετώντας τη SAP στην πρώτη θέση μεταξύ 19 άλλων ανταγωνιστών της. Η έκθεση αξιολογεί πλατφόρμες BI σε σχέση με το κατάπόσο διαθέτουν κατανοητή εργαλειοθήκη, καθώς και βάσει της ικανότητάς τους να χρησιμοποιούνται σε ένα εύρος τομέων βιομηχανίας. Τα δυνατά σημεία του SAP Analytics Cloudπου επισημάνθηκαν στην έκθεση περιλαμβάνουν:

  • Φιλική εμπειρία χρήση για ad hoc reporting, ανάλυση και εικονοποιημένη ανάλυση
  • Αυξημένες δυνατότητες analytics
  • Η λύση SAP Analytics Hub ως ενιαίο σημείο πρόσβασης για όλα τα analytics (σε cloud και εγκαταστάσεις, SAP και μη SAP)

«Τα ευρήματα της έκθεσης BARC πιστοποιούνότιτο SAP Analytics Cloud προσφέρει στους πελάτες μας μια πλατφόρμα επιχειρησιακού προγραμματισμού, με εγγενείς διαδικασίες καταγραφής και ενισχυμένα analytics, που επιτρέπουν την λήψη άμεσων και σίγουρων αποφάσεων», δήλωσε ο Gerrit Kazmaier, SVP, SAP HANA & Analytics. «Η σύγχρονη λύση analytics της SAP αναπτύσσεται με τόσο εκπληκτικό ρυθμό, διότι διευκολύναμε τους πελάτες μας να σχεδιάζουν, να αναλύουν και να προβλέπουν – όλα μαζί μέσα από μία και μόνο λύση. Σε αντίθεση με τις λύσεις των άλλων προμηθευτών, οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν ξεχωριστά εργαλεία για planning, BI και προηγμένα analytics.»

Σύμφωνα με την έκθεση BARC, το SAP Analytics Cloud είχε μία σειρά πολύ καλών αποτελεσμάτων στην φετινή έκθεση “Planning Survey and Enterprise BI and Analytics Platforms Report”. Οι καλές αξιολογήσεις σε πολλούς σημαντικούς δείκτες KPI βοήθησαν τηSAP να εδραιώσει τη θέση της ως παγκόσμιος προμηθευτής σε planning, BI & analytics πλατφόρμες.

O Όμιλος Aço Cearense Group (GAC) είναι εταιρεία μεταλλουργίας, με έδρα την Βραζιλία. Ο Manuel Robalinho, IT Project Manager και SAP consultant της GAC, δήλωσε: «Η Aço Cearense χρησιμοποιεί το SAP Analytics Cloud για τη διαχείριση και τον εξορθολογισμό των διαδικασιών και των λειτουργιών του προϋπολογισμού της εταιρείας με στόχο να είναι πιο αποτελεσματική. Για πρώτη φορά, χάρη σε αυτή τη μοναδική πλατφόρμα, είμαστε σε θέση να δαπανούμε λιγότερο χρόνο επί των διαδικασιών και περισσότερο χρόνο στην ανάλυση σεναρίων για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων μας.»

Τα πρόσφατα updates του SAP Analytics Cloud περιλαμβάνουν σχεδιασμό analytics και δυνατότητες προγραμματισμού επιχειρήσεων για την εφαρμογή SAP Business Warehouse και τις λύσεις SAP BW / 4HANA και SAP S / 4HANA®. Διαβάστε το “Announcing the Q2  2019 Release of SAP Analytics Cloud“ για περισσότερες πληροφορίες.