Το Πρόγραμμα #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου επιστρέφει δυναμικά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου


Από Οκτώβριο μέχρι Νοέμβριο με φυσική παρουσία

Το πρωτοποριακό Πρόγραμμα #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου επιστρέφει φέτος δυναμικά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, μέσω μιας ισχυρής συνεργασίας με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης και το Κέντρο Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. 

Το  Πρόγραμμα #YouthEmpowered αποτελεί ένα διαχρονικό θεσμό που έχει ως στόχο να προσφέρει γνώσεις, δεξιότητες, δικτύωση, αλλά και πραγματικές ευκαιρίες απασχόλησης, για τους νέους και τις νέες που επιθυμούν να ενταχθούν με προοπτικές στο εργασιακό περιβάλλον της νέας εποχής.  

Το Πρόγραμμα αποτελείται από 12 ώρες εκπαίδευσης και εστιάζει σε 4 θεματικές ενότητες (διάρκειας 3 ωρών),  οι οποίες συνδυάζουν θεωρητικό υπόβαθρο και πρακτική εφαρμογή:

 

  • Θεματική 1: Βιωσιμότητα ως ανάγκη και όχι ως επιλογή 
  • Θεματική 2: LinkedIn – Μια μεγάλη ευκαιρία για ένταξη στην αγορά εργασίας
  • Θεματική 3: Social media & Personal Branding: Η παραγωγή περιεχομένου ως δυνατό όπλο για την εξεύρεση εργασίας 
  • Θεματική 4: Προκλήσεις και ευκαιρίες στην εξεύρεση εργασίας – Δημιουργία ενός Βιογραφικού που ξεχωρίζει

Την υλοποίηση των θεματικών ενοτήτων του Προγράμματος έχουν αναλάβει έμπειροι/ες ομιλητές/τριες και εκπαιδευτές/τριες από τον επιχειρηματικό, επιστημονικό και ακαδημαϊκό χώρο. 

Η ανακοίνωση του Προγράμματος #YouthEmpowered θα πραγματοποιηθεί σε εναρκτήρια εκδήλωση (Kick Off Event) την ερχόμενη Πέμπτη 13/10/2022, στις 11.00, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (Κτήριο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων, Αίθουσα 010 .