Το Πρόγραμμα #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου επιστρέφει δυναμικά!


Το συναρπαστικό πρόγραμμα της Coca-Cola HBC Κύπρου, #YouthEmpowered που στόχο έχει την ενίσχυση των δεξιοτήτων των νέων 18-30 ετών και είναι σχεδιασμένο για να τους προετοιμάσει για τη σύγχρονη και μελλοντική αγορά εργασίας, διευρύνεται και φέτος θα παρουσιαστεί σε 5 Πανεπιστήμια σε Λευκωσία και Πάφο.

Το πρόγραμμα που δημιουργήθηκε το 2017 για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της ακαδημαϊκής γνώσης και της αγοράς εργασίας αναβαθμίζεται και υλοποιείται φέτος ως ένα πολύ-επίπεδο πρόγραμμα τριών σταδίων: ENGAGE, CONNECT, INSPIRE.

Στο πρώτο στάδιο, ENGAGE, οι συμμετέχοντες αποκτούν γνώσεις και δεξιότητες που αφορούν την προσωπική τους ανάπτυξη, την επικοινωνία, την επιτυχή αναζήτηση εργασίας και την ανάπτυξη της συναισθηματικής τους νοημοσύνης. Η φάση αυτή περιλαμβάνει τρεις δίωρες ενότητες, που μπορούν να επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι ανάλογα με τις προτιμήσεις τους και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Την παρουσίαση των θεματικών ενοτήτων έχουν αναλάβει έμπειρα στελέχη της Coca-Cola HBC Κύπρου. Συγκεκριμένα, η Χαρά Λεωνίδου, HR Business Partner της Coca-Cola HBC Κύπρου θα παρουσιάσει την ενότητα «Βιογραφικό και συνέντευξη εργασίας», ο  Χρήστος Χρόνης, Sales Capability Lead της Coca-Cola HBC Κύπρου θα παρουσιάσει την ενότητα «Βασικές Αρχές Πώλησης» και ο Ανδρέας Γιόρτσιος, Corporate Affairs & Sustainability Manager της Coca-Cola HBC Κύπρου θα παρουσιάσει την ενότητα «Επικοινωνιακές Δεξιότητες».

Στο δεύτερο στάδιο του προγράμματος, CONNECT, όσοι συμμετάσχουν θα εμβαθύνουν και θα αποκτήσουν πιο εξειδικευμένες δεξιότητες επικοινωνίας, διαπραγμάτευσης, εξυπηρέτησης πελατών, πώλησης και αντίληψη για τα βασικά οικονομικά. Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή τη φάση που διαρκεί έξι ώρες θα έχουν τα άτομα που παρακολούθησαν τουλάχιστον μια ενότητα από το στάδιο ENGAGE.

Το τρίτο στάδιο, INSPIRE, προσφέρει τη δυνατότητα εμβάθυνσης σε προχωρημένες δεξιότητες πώλησης, μοντελοποίησης επιχειρήσεων και επιχειρηματικότητας σε μία εκπαίδευση 30+ ωρών. Το στάδιο αυτό απευθύνεται σε έναν περιορισμένο αριθμό ατόμων που θα επιλεγούν από τους συμμετέχοντες του σταδίου CONNECT.

Το πρόγραμμα ξεκινά με τo 1ο στάδιο ENGAGE στα ακόλουθα 5 Πανεπιστήμια στις πιο κάτω ημερομηνίες:

 

  • 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
  • 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ
  • 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – EUROPEAN UNIVERSITY CYPRUS
  • 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – FREDERICK UNIVERSITY (NICOSIA)
  • 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – UNIVERSITY OF NICOSIA

Το Πρόγραμμα Youth Empowered είναι ανοικτό σε όλους/ες τους φοιτητές/τριες και απόφοιτους/ες των Πανεπιστημίων, αλλά και γενικότερα σε κάθε νέο και νέα. Θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. Για εγγραφές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποταθούν στα Κέντρα Σταδιοδρομίας των Πανεπιστημίων.

Παράλληλα τον Απρίλιο και τον Μάιο θα πραγματοποιηθούν και 8 διαδικτυακές εκπαιδεύσεις με έμφαση σε γνωστικά αντικείμενα ψηφιακής τεχνολογίας. Περισσότερα για το πρόγραμμα αυτό θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Coca-Cola HBC Cyprus, στο Facebook και στο Instagram.