Το ποστ του γιου του Γιώργου Βασιλείου για τον αγώνα του πατέρα του


«Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμος στον ύπνο του» λέει ο γιος του Γιώργου Βασιλείου, Βασίλης. Δείτε το ποστ που είχε ανεβάσει όταν ακόμα έδινε τον αγώνα του.

Ο Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος πέθανε σήμερα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Μεταξά» το απόγευμα της Κυριακής.

«Ήμουν μαζί του μέχρι τις 12 παρά το βράδυ, μιλάγαμε, τον καλυνύχτισα, έφυγα, γιατί το πρωί δούλευα και του είπα ‘’πατέρα θα έρθω να σε δω ξανά την Πέμπτη”», εξομολογείται ο γιος του, Βασίλης.

«Ο πατέρας μου δεν ήθελε ποτέ να προκαλεί, έφυγε ήσυχος και ήρεμος, έτσι θέλουμε και εμείς να κλείσει η αυλαία του», είπε ο Βασίλης.

Ο Βασίλης Βασιλείου με τον πατέρα του
Ο Βασίλης Βασιλείου με τον πατέρα του

O γιος του ηθοποιού, είχε ανεβάσει τον Σεπτέμβριο μια φωτογραφία με μια σημαδιακή φράση του πατέρα του, για τον αγώνα που έδωσε με τον καρκίνο.

[ot-video][/ot-video]

 

Τι έλεγε για το πρόβλημα υγείας του

Ο Γιώργος Βασιλείου είχε μιλήσει για το πρόβλημά του ανοιχτά στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη προτρέποντας όλους να κόψουν το τσιγάρο: «Αυτό που έπαθα, το έπαθα από το τσιγάρο. Κάπνιζα δύο πακέτα την μέρα. Γι’ αυτό τώρα, όπου σταθώ κι όπου βρεθώ, ένα πράγμα λέω σε όλους: “Κόψτε το τσιγάρο!”».

Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Βασιλείου θα πουν συγγενείς και φίλοι το μεσημέρι της Πέμπτης, στη 1:30 στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Πηγή: thetoc.gr