Το πολυβραβευμένο κολλαγόνο Zooki, τώρα και στην Κύπρο


To πολυβραβευμένο κολλαγόνο Zooki, εισέρχεται και στην κυπριακή αγορά, με στόχο να αναβαθμίσει την καθημερινή μας ρουτίνα.

Χάρη στην πρωτοποριακή σύστασή του, η οποία αποτελείται από 5000mg υδρολυμένων πεπτιδίων θαλάσσιου κολλαγόνου, το κολλαγόνο Zooki διαθέτει μοναδικές ιδιότητες, που βελτιώνουν την υγεία μας και χαρίζουν ευεξία. Επιπρόσθετα, το θαλάσσιο κολλαγόνο που χρησιμοποιεί η Zooki, αποτελείται κυρίως από κολλαγόνο Τύπου 1, ο πιο πλούσιος και πιο απορροφήσιμος τύπος κολλαγόνου στο σώμα μας, τον οποίο η Zooki ενισχύει με Βιταμίνη C.

Η εταιρεία Zooki®, μία από τις πιο καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, προχώρησε στη δημιουργία του κολλαγόνου της, στηριζόμενη σε επιστημονικές μελέτες για τον τρόπο με τον οποίο τα θρεπτικά συστατικά απορροφώνται από τον οργανισμό. Στόχος, ήταν η δημιουργία ενός πρωτοποριακού προϊόντος, που θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στους καταναλωτές. Κλινικές δοκιμές απέδειξαν ότι το κολλαγόνο Zooki βελτιώνει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος.

Τι είναι αυτό όμως που κάνει το πολυβραβευμένο κολλαγόνο Zooki τόσο ξεχωριστό; Αρχικά, η σύστασή του. Κάθε φακελάκι κολλαγόνου Zooki περιέχει υδρολυμένα πεπτίδια θαλάσσιου κολλαγόνου, τα οποία έχουν διασπαστεί σε μικρά κομμάτια και φυσικά λιπίδια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι απορροφήσιμο έως και 95% διευκολύνοντας την απορρόφησή του από το αίμα. Επιπλέον, είναι και η υπέροχη γεύση του, καθώς είναι εμπλουτισμένο με φυσικά εκχυλίσματα φρούτων, προσφέροντας μία αίσθηση αναζωογόνησης και ανανέωσης.

Πιο συγκεκριμένα, τα κολλαγόνα Zooki διατίθενται σε γεύσεις μάνγκο-ροδάκινο και μούρα.

Έρευνες έδειξαν ότι το κολλαγόνο Zooki έχει ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια, αφού βοηθά τον οργανισμό να δημιουργήσει νέα κύτταρα. Επιπλέον, συνίσταται για τις γυναίκες οι οποίες βρίσκονται στην εμμηνόπαυση, ενισχύοντας τα οστά, τους μύες και τους τένοντες που αποδυναμώνονται. Το κολλαγόνο βοηθά επίσης και στην υγεία του εντέρου, με το Zooki να παίζει καταλυτικό ρόλο και σε αυτό τον τομέα. Τέλος, είναι ένα προϊόν, το οποίο ενισχύει και την προσπάθεια όσων αθλούνται, καθώς επιδρά θετικά στην ανάπτυξη των μυών και στην υγεία του πεπτικού συστήματος, με άμεσα αποτελέσματα.

Ενσωματώστε το κολλαγόνο Zooki στην καθημερινή σας ρουτίνα και απολαύστε τα μοναδικά του οφέλη, χαρίζοντας στον οργανισμό σας την απαραίτητη τόνωση και ευεξία. Μπορείτε να λάβετε την καθημερινή σας δόση κολλαγόνου Zooki είτε απευθείας από το φακελάκι, είτε προσθέτοντάς το σε smoothies, ροφήματα ή γιαούρτι. Βρείτε το κολλαγόνο Zooki στα φαρμακεία και online στο  https://my-brands.cy/zooki/

Τα προϊόντα Zooki® εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading.