Το πιο στιλάτο σετ της Ferrari έρχεται στα πρατήρια Shell


Μια μεγάλη προωθητική ενέργεια ξεκινάει στα πρατήρια καυσίμων Shell για την καλοκαιρινή περίοδο 2024, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν αυθεντικά προϊόντα Ferrari σε προνομιακές τιμές.

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ανεφοδιάσουν το όχημά τους με τουλάχιστον 25 λίτρα από τα αγαπημένα καύσιμα Shell V-Power ή Shell V-Power Diesel, κι έτσι μπορούν να αποκτήσουν το πιο στιλάτο σετ Ferrari που θα τους κάνει να ξεχωρίζουν!

Συγκεκριμένα, κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων Shell για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα αυθεντικό σακίδιο πλάτης και μία μπάλα Ferrari στην προνομιακή τιμή των 12€.

Τα αυθεντικά σπορ σακίδια Ferrari είναι διαθέσιμα σε δύο εντυπωσιακά χρώματα, κόκκινο με μαύρη πρόσοψη και μαύρο με κόκκινη πρόσοψη, ενώ διαθέτουν δύο θήκες με λάστιχο στα πλαϊνά για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Οι αυθεντικές μπάλες Ferrari έχουν ανάγλυφη υφή για καλύτερη αίσθηση και διατίθενται σε μαύρο και κόκκινο, για να ταιριάζουν με τα σακίδια.

Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Shell με τη χρήση της κάρτας allSmart και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 70001000, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε με το κοντινότερο πρατήριο Shell.

Μπορείτε να δείτε το νέο κατάλογο All Smart εδώ: Catalogue | allSmart

Κατεβάστε το All Smart app για iOS και Android