Το Πάσχα αρχίζει στη Lidl Food Academy με μία ξεχωριστή εκδήλωση την Κυριακή 9 Απριλίου


Για ακόμα μία χρονιά, οι πασχαλινοί εορτασμοί ξεκινούν στον κήπο της Lidl Food Academy με μία ολοήμερη γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Η αγαπημένη Ακαδημία Μαγειρικής της Lidl Κύπρου, ανοίγει τις πόρτες της την Κυριακή 9 Απριλίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα και προσκαλεί όλους να την επισκεφθούν για να γιορτάσουν μαζί το φετινό Πάσχα, με ξεχωριστές γεύσεις και πολλές εκπλήξεις σε μία στολισμένη και άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η ομάδα των έμπειρων μαγείρων της Lidl Food Academy μαζί με τους βοηθούς τους, θα επιμεληθούν το μενού της ημέρας, το οποίο θα είναι πλούσιο με πασχαλινά εδέσματα και δημιουργίες από την επιτυχημένη σειρά Favorina.

Το εορταστικό πρόγραμμα της ημέρας θα περιλαμβάνει κληρώσεις, πασχαλινά παιδικά εργαστήρια ζαχαροπλαστικής ‘Little Chefs’, καθώς και ολοήμερες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, τα οποία θα συνοδεύονται από δίωρο live link με τον MIX FM και από μουσικές επιλογές των DJs καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το αναλυτικό πασχαλινό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Lidl Food Academy εδώ

Η Lidl Food Academy, το επιτυχημένο εγχείρημα της Lidl Κύπρου, ενισχύει με κάθε ευκαιρία την υπόσχεσή της για ένα ατελείωτο γευστικό ταξίδι, προσφέροντας γνώση, αξέχαστες εμπειρίες και στιγμές που βελτιώνουν την υγεία μας και κάνουν τη ζωή μας κάθε μέρα, καλύτερη!

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:

corporate.lidl.com.cy 

team.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy                     

instagram.com/lidl_cyprus  

youtube.com/lidlcyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus