Το Πανεπιστήμιο Λεμεσού ανακοινώνει 12 υποτροφίες για άμεση έναρξη μεταπτυχιακών σπουδών


Το Πανεπιστήμιο Λεμεσού (UoL) προσφέρει 12 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές τόσο στη Λεμεσό όσο και στη Λευκωσία, που αφορούν επτά διαφορετικά μεταπτυχιακά προγράμματα: 2 πλήρεις (100%) και 10 μερικές (έως 50%) υποτροφίες για τα εξής προγράμματα:

  1. MSc in Green and Digital Management
  2. MSc in Shipping Operations & Management (Online)
  3. MSc in HR Management & Organisational Behaviour
  4. MSc in Financial Services
  5. MSc in Computer Science and Business Technologies
  6. Master in Public Sector Management
  7. MSc στην Εκπαίδευση, Ηγεσία και Διοίκηση (διδάσκεται στα Ελληνικά)

Τα προγράμματα αυτά έχουν σχεδιαστεί με κύριο μέλημα τον εφοδιασμό των αποφοίτων με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για να ξεχωρίσουν μέσα σε μια δυναμική και ανταγωνιστική αγορά εργασίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η βιωσιμότητα, οι επιχειρήσεις, η διοίκηση και η τεχνολογία. Οι εισδοχές είναι συνεχείς και τα μαθήματα προσφέρονται βράδια και Σαββατοκύριακα σε ενότητες των 8-10 ημερών έκαστο.

Οι υποτροφίες αφορούν το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έχει οριστεί η 20η Φεβρουαρίου 2024. Για περισσότερες πληροφορίες  και  αιτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση  https://www.uol.ac.cy/12scholarships-2024/.

Το Πανεπιστήμιο Λεμεσού (University of Limassol, UoL) αποτελεί μετεξέλιξη του Cyprus International Institute of Management (CIIM). Προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα φοίτησης στην Ηγεσία και Διοίκηση, την Τεχνολογία και Καινοτομία και τα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά. Όραμά του η αριστεία στην εκπαίδευση και στην έρευνα, σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον που προάγει την κοινωνική ευαισθησία, τον σεβασμό στο περιβάλλον και το ήθος ως επαγγελματική και προσωπική αξία.

Αιτηθείτε τώρα διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας: www.uol.ac.cy

 Ακολουθείστε το Πανεπιστήμιο Λεμεσού (UoL):

Instagram, Facebook: uol.ac.cy

Linkedin: university-of-limassol

Telephone: 77 77 24 46

www.uol.ac.cy email: info@uol.ac.cy