Το Nicosia Mall συμμετέχει στο UniFest 2020 και σου υπόσχεται την πιο incredible ακαδημαϊκή χρονιά


Το Nicosia Mall συμμετέχει στο UniFest 2020 και σου υπόσχεται την πιο incredible ακαδημαϊκή χρονιά

Είσαι φοιτητής! Αυτό κι αν είναι Incredible και έτσι πρέπει να το ζήσεις! Το Nicosia Mall σε καλωσορίζει στη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2020 – 2021 και σου υπόσχεται ότι έχει τον τρόπο να την κάνει αληθινά Incredible. Με μια σειρά από ενδιαφέρουσες ενέργειες που σου εξασφαλίζουν εκπλήξεις και δώρα, αλλά και με τη συμμετοχή του στη μεγαλύτερη φοιτητική γιορτή το UniFEST, η οποία φέτος λόγω της πανδημίας πραγματοποιείται διαδικτυακά.

Συμμετέχοντας στο UniFest 2020 Digital Edition -που θα κρατήσει σχεδόν ένα μήνα από τις 5 Οκτωβρίου μέχρι τις 30 Οκτωβρίου- το Nicosia Mall δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να πάρουν μέρος σε παιχνίδια και να διεκδικήσουν προσφορές από τα αγαπημένα τους brands.

Επίσης το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας διοργανώνει στις 9 και 10  Οκτωβρίου ένα διήμερο αφιερωμένο στον φοιτητόκοσμο.  Τις μέρες αυτές οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με live μουσική από το ράδιο Deejay -Παρασκευή από τις 16:00 μέχρι τις 18:00- να παίξουν στον «Τροχό της Τύχης» και να κερδίσουν απίθανα δώρα αποκλειστικά από τα καταστήματα του Nicosia Mall!

Οι εκπλήξεις, ωστόσο, δεν σταματάνε εδώ! Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, εάν είσαι φοιτητής μπορείς να προμηθευτείς το πολύτιμο βιβλιαράκι που είναι γεμάτο προσφορές, ειδικά για σένα. Φτάνει να δείξεις τη φοιτητική σου ταυτότητα στο Information Desk του Nicosia Mall.

Η νέα ακαδημαϊκή χρονιά δε θα μπορούσε να έχει πιο incredible ξεκίνημα. Είσαι φοιτητής; Ζήσε και εσύ τη φετινή χρονιά στην καλύτερη δυνατή εκδοχή της. Το Nicosia Mall έχει τον τρόπο να σου ανεβάζει τη διάθεση!