ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ “BELIEVERS” ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ CONOR MAYNARD Ο WALKER ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ YOUTUBE VIEWS, 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ AUDIO ΚΑΙ VIDEO STREAMS


Ο DJ και παραγωγός, Alan Walker, κυκλοφόρησε το νέο του single “Believers“, με τον φημισμένο και επιτυχημένο Conor Maynard. Με ένα ισχυρό beat, το εξαιρετικά πιασάρικο single είναι η τέλεια προσθήκη σε οποιαδήποτε θερινό playlist.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του single, ο Walker έβγαλε ένα μουσικό βίντεο, το οποίο αντλεί έμπνευση από την αγάπη του καλλιτέχνη για τα παιχνίδια και αποτελεί φόρο τιμής στην game κοινότητα. Το βιντεοκλίπ είναι μια συναρπαστική περιπέτεια από την αρχή έως το τέλος, συνδυάζοντας εκπληκτικά οπτικά εφέ με κλιπ παιχνιδιού από βιντεοπαιχνίδι και περιβαλόμενο από εντυπωσιακά στιγμιότυπα ζωντανής δράσης. Όπως και όλο το περιεχόμενο του “Walker”, το βίντεο ταιριάζει με τη μεγαλύτερη αφήγηση του σύμπαντος του Alan Walker, έτσι οι οπαδοί που γνωρίζουν την ιστορία θα ενθουσιαστούν να δουν τις ακολουθίες της δράσης του “Walker” και του Maynard να πολεμούν το κακό καθεστώς του Red Nexus.

Ο Walker είπε για την έμπνευση του τραγουδιού του:

“Το “Believers” είναι ένα track στο οποίο άρχισα να δουλεύω κατά την διάρκεια της καραντίνας. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι που κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους και τους αφήνει να ξεφύγουν για λίγο. Όταν άρχισα να σκέφτομαι τους τραγουδιστές για αυτό το τραγούδι, ο Conor ήταν μια προφανής επιλογή και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα.”

Ο Maynard είπε για τη συνεργασία:

“ Όταν δημοσίευσα το εξώφυλλο του “Faded” πριν από 5 χρόνια, δεν πίστευα ποτέ ότι θα οδηγούσε στην κυκλοφορία ενός πρωτότυπου τραγουδιού με τον ίδιο τον Alan. Όταν μου έστειλαν το “Believers“, δεν μπορούσα να περιμένω να το ηχογραφήσω και τώρα δεν μπορώ να περιμένω να το ακούσουν όλοι!”

Στις 7 Μαΐου, μία εβδομάδα πριν από την κυκλοφορία του “Believers”, ο Walker ανακοίνωσε το κατάστημα του Walker Gaming. Στην κυκλοφορία αυτής της νέας πρωτοβουλίας περιλαμβάνεται επίσης το The Aviation Game, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για λήψη.

© 2021 Panik Records