Το νέο single των BTS “BUTTER” κυκλοφορεί στις 21 Μαϊου


Το group επιστρέφει με ένα ακόμα summer smash hit

Τα Pop Icons του 21ου αιώνα, οι BTS θα κυκλοφορήσουν το νέο τους single “Butter” στις 21 Μαϊου. 

Το “Butter” είναι ένα dance pop track γεμάτο απο την χαρισματική γοητεία των BTS. Αυτό το τραγούδι είναι το δεύτερο single τους στα Αγγλικά μετά το “Dynamite” που βγήκε πέρσι τον Αύγουστο.

Πρόσφατα οι BTS έγιναν το πρώτο pop act από την Κορέα που ήταν υποψήφιο για GRAMMY στην κατηγορία, Best Pop Duo/Group Performance. Επίσης έχουν υποψηφιότητα στα φετινά BRIT Awards στην κατηγορία International Group.

Σχετικά με τους BTS

Οι BTS, ένα ακρωνύμιο του Bangtan Sonyeondan ή “Beyond the Scene”, είναι ένα υποψήφιο για Grammy γκρουπ από τη Νότια Κορέα και έχει αιχμαλωτίσει τις καρδιές εκατομμυρίων θαυμαστών παγκοσμίως, από το ντεμπούτο του τον Ιούνιο του 2013. Τα μέλη των BTS είναι οι RM, Jin, SUGA , j-Hope, Jimin, V και Jung Kook. Κερδίζοντας αναγνώριση για την αυθεντικότητά τους, την παραγωγή που κάνουν μόνοι τους στην μουσική τους, τα κορυφαία shows τους και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν με τους fans τους, οι BTS έχει καθιερωθεί ως “Pop Icons του 21ου αιώνα” που έχουν σπάσει αμέτρητα παγκόσμια ρεκόρ. Ενώ προσδίδουν μια θετική επιρροή μέσω δραστηριοτήτων όπως η καμπάνια LOVE MYSELF και η ομιλία του ‘Speak Yourself’ του ΟΗΕ, το συγκρότημα έχει κινητοποιήσει εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο (με την ονομασία ARMY), έχουν ανέβει στην κορυφή του Billboard Hot 100 τρεις φορές μόνο το 2020, έχουν πραγματοποιήσει πολλά sold out shows σε όλο τον κόσμο και ονομάστηκαν Entertainmenter of the Year 2020 για το TIME. Οι BTS ήταν υποψήφιοι στην κατηγορία Best Pop Duo / Group Performance στα 63α Grammy Awards και έχουν λάβει πολλά σημαντικά βραβεία όπως Billboard Music AwardsAmerican Music Awards και MTV Video Music Awards.