Το νέο Purple Max Internet από την Cablenet ήρθε και τα αλλάζει όλα!


Το νέο Purple Max Internet από την Cablenet ήρθε και τα αλλάζει όλα!

Μία νέα πιο… relaxed εποχή έρχεται στο Internet του σπιτιού αλλά και το κινητό μας! Το Purple Max Internet και το Purple Max Mobile που δημιούργησε η Cablenet προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες μας και μας προσφέρουν το πολυπόθητο peace of mind που χρειαζόμαστε! Και όπως το λέει και το όνομα, η επικοινωνία που πλαισιώνει το Purple Max, δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακή, ανεβάζοντας τη δημιουργικότητα στο… maximum επίπεδο!

Η νέα καμπάνια της Cablenet έχει πρωταγωνιστή έναν ήρωα, τον «Μaximus», που απολαμβάνει τα πάντα στο max, δημιουργήθηκε για να επικοινωνήσει τα προνόμια του Purple Max που προσφέρει τα πάντα στο max και τον πιστό του σύμβουλο, τον «Αθανάσιους», που είναι πάντα δίπλα του για να απαντάει στις ανάγκες του και να μη χρειάζεται να ασχολείται με τίποτα, όπως ακριβώς η Cablenet φροντίζει για τους Συνδρομητές της να απολαμβάνουν τα πάντα στο max.

Η Cablenet τα αλλάζει όλα, ώστε οι Συνδρομητές να αισθάνονται σαν τον Maximus και … να μην ανησυχούν για την ταχύτητα του Internet ποτέ ξανά, αφού θα έχουν την αυτόματη δυνατότητα να απολαμβάνουν τη μέγιστη διαθέσιμη ταχύτητα δικτύου για πάντα (έως και 1Gbps), μαζί με την υπηρεσία UltraWiFi, Powered by Plume HomePass® για ισχυρό σήμα Wi-Fi παντού και με ασφάλεια και όλα αυτά με μόνο €30/μήνα!

Να μην τους απασχολεί η αναβάθμιση ή αλλαγή του πακέτου τους, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τη μέγιστη διαθέσιμη ταχύτητα δικτύου, χωρίς να χρειάζεται να αλλάζουν το πακέτο τους.

 Να απολαμβάνουν έξυπνο και γρήγορο σύστημα Wi-Fi που προσαρμόζεται στις δικές τους ανάγκες με την υπηρεσία UltraWiFi, Powered by Plume HomePass® που συμπεριλαμβάνεται στο Purple Max Internet και περιλαμβάνει 2 Pods και τα χαρακτηριστικά:

  • Adapt™: Γρήγορο, αξιόπιστο και σταθερό Internet, παντού, πάντα, για όλους.
  • Control™: Εξαιρετικός γονικός έλεγχος και πρόσβαση επισκεπτών.
  • Guard™: Ασφαλείς συσκευές, ξέγνοιαστη πλοήγηση στο Internet, αποκλεισμός διαφημίσεων.
  • Sense™: Αναγνώριση κίνησης σε όλο το σπίτι, για να μην ανησυχείτε για τίποτα.

Να απολαμβάνουν ξεγνοιασιά και απλότητα με μία μόνο επιλογή.

Να απολαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερο όφελος συνδυάζοντας και το Purple Max Mobile, για Unlimited Data, SMS και Ομιλία με μόνο €20/μήνα!

Πάμπος ΜωυσέωςChief Commercial Officer της Cablenet, δήλωσε σχετικά:

«Η Cablenet με το Purple Max Internet φέρνει την ανατροπή στην αγορά τηλεπικοινωνίων στην Κύπρο.

Ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει τεχνολογικούς όρους και να σκέφτεται ποια υπηρεσία του ταιριάζει καλυτέρα. Το Purple Max Internet, μέσα από την απλότητα του, αφαιρεί από τον καταναλωτή την πολυπλοκότητα των διαφόρων παραμέτρων και προσφέρει τα πάντα στο MAX και για πάντα. Το «Cablenet For a Better Life» δεν είναι απλά ένα όμορφο slogan. Είναι ο καθοδηγητής της όλης στρατηγικής μας στην Cablenet. Θέλουμε οι Συνδρομητές μας να καταναλώνουν τις υπηρεσίες μας και να απολαμβάνουν την ζωή τους στο Maximum. Όπως κάνει εξάλλου και ο Maximus! Δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας 4WiseMonkeys Cyprus, Semio Productions και τον σκηνοθέτη μας Αργύρη Παπαδημητρόπουλο για μία καμπάνια που απλά επιβεβαιώνει την ηγετική τους θέση στον τομέα τους. Μία εντυπωσιακή καμπάνια, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού αλλά και εκτέλεσης, που αρμόζει απόλυτα στο Purple Max Internet και την Cablenet.»

Οι ιδρυτές της 4WiseMonkeys, Μάρκος Άρης και Βαγγέλης Δαβιτίδης, συμπλήρωσαν:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επέκταση στην Κύπρο, είναι η λογική συνέχεια της πολύ επιτυχημένης πορείας της 4WiseMonkeys στην Ελλάδα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Cablenet για την εμπιστοσύνη. Πιστεύουμε ότι η νέα επικοινωνία που φέρει την υπογραφή της 4WiseMonkeys θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων του πελάτη μας.»

Η 360 επικοινωνία αποτελείται από τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ, digital υλικά καθώς και ενέργειες προώθησης του Purple Max. Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ είναι ήδη στον αέρα ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα με πρωταγωνιστές τον Maximus και τον Σύμβουλό του, με στόχο να αναδείξουν μέσα από το χιούμορ και τα εντυπωσιακά πλάνα μίας άλλης εποχής τα προνόμια της νέας Purple εποχής που φέρνει η Cablenet στην Κύπρο αλλάζοντας όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα υπηρεσία Purple Max Internet, αλλά και για να δείτε όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της υπηρεσίας UltraWiFi, Powered by Plume HomePass® επισκεφθείτε το www.cablenet.com.cy.